|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:02 am
Gosiak a jestes dupeczkÄ…? heart eee ... question ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald M-Teen wlasnie wchodze se na gildie a TU DUP BLU BOX!!! blaugh otworzyc czy nie? wink oddaj mi.. to moze byc bomba... blaugh NIE blaugh jestem saperem ninja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Motyl_nadziei a ja wlasnie znalazlam kolejne foty jupi xp daaaajj *padskakooje* whee kurde xp cala galeria bedzie pelna moich zdjec whee jush tam ich troszke jest ^^, poczekajcie zaraz dodam , tylko na serwer wrzuce smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:03 am
M-Teen Ozzwald M-Teen wlasnie wchodze se na gildie a TU DUP BLU BOX!!! blaugh otworzyc czy nie? wink oddaj mi.. to moze byc bomba... blaugh NIE blaugh jestem saperem ninja xp a wiesz ze saper myli sie tylko raz... lepiej bedzie jak ja to wezme... mnie nikt nie bedzie oplakiwac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:03 am
aaaaaaaaaaaaaagh gonk gonk gonk
znowu te flower wirts band gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:04 am
Lethiel Kiart ... blaugh W tej coli brakuje lodu ... xd xd nie wybrzdzac !!! xd argh... *wraca sie po lood* *wraca z cola z lodem* lepiej wink Dziekoooje ...^^ 4laugh :klepie ja w pupcie ... :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:04 am
Motyl_nadziei Kitty ShadowCat Motyl_nadziei a ja wlasnie znalazlam kolejne foty jupi xp daaaajj *padskakooje* whee kurde xp cala galeria bedzie pelna moich zdjec whee jush tam ich troszke jest ^^, poczekajcie zaraz dodam , tylko na serwer wrzuce smile bardzo fajnie, przynajmniej zaczne sie rozwija topic z galeria...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:05 am
M-Teen aaaaaaaaaaaaaagh gonk gonk gonk znowu te flower wirts band gonk widzisz.. bylo mi oddac... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:05 am
ja ciem prezent crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:07 am
Kitty ShadowCat ja ciem prezent crying crying ja chce: Zeby byl juz wtorek Zeby ktos za mnie poszedl na do WKU bo mi sie nie chce znowu tam isc Zeby moi starzy znowu sobie wyjechali na kilka dni ... itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:08 am
Kitty ShadowCat ja ciem prezent crying crying hehe....ja bym chciala dostac kabaretki albo cos fajnego razz ....bo narazie mnie na nie nie stac redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:08 am
Kitty ShadowCat ja ciem prezent crying crying wszycy cos dostaja i tylka razy po rzad ... A my ... scream Chamstwo i Spisek ... evil Ide na obiad ... Narka All...^^ :stawia pusta szklanke po cola na stole... zostawia wysoki napiwek i wychodzi z lokalu ... :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:09 am
Kiart Lethiel Kiart ... blaugh W tej coli brakuje lodu ... xd xd nie wybrzdzac !!! xd argh... *wraca sie po lood* *wraca z cola z lodem* lepiej wink Dziekoooje ...^^ 4laugh :klepie ja w pupcie ... : eek redface redface redface *dostaje z plaskacza w twarz* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:09 am
Kiart Kitty ShadowCat ja ciem prezent crying crying wszycy cos dostaja i tylka razy po rzad ... A my ... scream Chamstwo i Spisek ... evil Ide na obiad ... Narka All...^^ :stawia pusta szklanke po cola na stole... zostawia wysoki napiwek i wychodzi z lokalu ... : nie unos sie tak, bo jeszcze ci sie cos stanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:10 am
Kiart Kitty ShadowCat ja ciem prezent crying crying wszycy cos dostaja i tylka razy po rzad ... A my ... scream Chamstwo i Spisek ... evil Ide na obiad ... Narka All...^^ :stawia pusta szklanke po cola na stole... zostawia wysoki napiwek i wychodzi z lokalu ... : Smacznego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|