|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:57 am
Kiart opcy Lethiel opcy w trunku Prisoner's Pants.... a w bluboksie Fox Tail...... 3nodding hm.. *zlazi mu z glowy* zaaaaalush ogonek !!! 4laugh *ciaga go za rękaw* prosze bardzo...... Gosiak dupeczko wlasnie dostalkam blue boxa heart buehehee kongratz dupeczko! gdzie wy chodzicie ze ciagle wam cos z nieba spada ... ... gonk hehe....mi w barton spadla razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
JUZ MAM TRZY NOMINACJIe 3nodding ktos sie dolacza? wink
plzzzzzzz blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart opcy Lethiel opcy w trunku Prisoner's Pants.... a w bluboksie Fox Tail...... 3nodding hm.. *zlazi mu z glowy* zaaaaalush ogonek !!! 4laugh *ciaga go za rękaw* prosze bardzo...... Gosiak dupeczko wlasnie dostalkam blue boxa heart buehehee kongratz dupeczko! gdzie wy chodzicie ze ciagle wam cos z nieba spada ... ... gonk a ja wczoraj mialam pink boxa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:58 am
Kiart opcy Lethiel opcy w trunku Prisoner's Pants.... a w bluboksie Fox Tail...... 3nodding hm.. *zlazi mu z glowy* zaaaaalush ogonek !!! 4laugh *ciaga go za rękaw* prosze bardzo...... Gosiak dupeczko wlasnie dostalkam blue boxa heart buehehee kongratz dupeczko! gdzie wy chodzicie ze ciagle wam cos z nieba spada ... ... gonk a jestes dupeczką? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel sliiiiicznie whee xd nie sprzedawaj blaugh *wraca mu na glowe* witaj Ozz whee czy ja wiem...... to wyglada jak ognisty pierd.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lethiel Kiart Lethiel agut lethi fajnie wygladasz blaugh Ja mialam w skrzyneczce wczoraj spodniczke z trawy blaugh mraaaaauuurrrr.. 4laugh dziekooje whee whee whee heart przypominasz mi barmanke lub tancerke z dzikiego zachodu ...;XD łeheeeee xd brakooje mi tylko kapelusha :> *podpiera lapke o biodro* *bieshe tace z colą* *podchodzi do Kiarta krecąc bioderkami* xd xd xd *pooszcza oczko* wink EDIT: ... hm... znaczy ze w tym rooshowym wygladam jak kurtyzana O_o ?? xd xd xd ... blaugh W tej coli brakuje lodu ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:59 am
a ja wlasnie znalazlam kolejne foty jupi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:59 am
wlasnie wchodze se na gildie a TU DUP BLU BOX!!! blaugh otworzyc czy nie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:00 am
opcy Lethiel sliiiiicznie whee xd nie sprzedawaj blaugh *wraca mu na glowe* witaj Ozz whee czy ja wiem...... to wyglada jak ognisty pierd..... lol lol lol xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Motyl_nadziei a ja wlasnie znalazlam kolejne foty jupi xp wiecej wiecej!!!!!!!!!! 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Motyl_nadziei a ja wlasnie znalazlam kolejne foty jupi xp daaaajj *padskakooje* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:01 am
Kiart ... blaugh W tej coli brakuje lodu ... xd xd nie wybrzdzac !!! xd argh... *wraca sie po lood* *wraca z cola z lodem* lepiej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen wlasnie wchodze se na gildie a TU DUP BLU BOX!!! blaugh otworzyc czy nie? wink otworz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen wlasnie wchodze se na gildie a TU DUP BLU BOX!!! blaugh otworzyc czy nie? wink oddaj mi.. to moze byc bomba... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|