|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:49 am
Lethiel agut lethi fajnie wygladasz blaugh Ja mialam w skrzyneczce wczoraj spodniczke z trawy blaugh mraaaaauuurrrr.. 4laugh dziekooje whee whee whee heart przypominasz mi barmanke lub tancerke z dzikiego zachodu ...;XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:50 am
opcy Lethiel opcy Lethiel opcy nie chce mi sie isc na GCG wiec moze ktos mi powie ile fox tail jest wart?? czyli udalo sie blueboxa otwoshyć ?? blaugh nom..... nio to gratoolacje blaugh a cio bylo w skrzyneczce ?? w trunku Prisoner's Pants.... a w bluboksie Fox Tail...... 3nodding dupeczko wlasnie dostalkam blue boxa heart buehehee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poszedlem sie uczyc i wkoncu niczego sie nie nauczylem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen M-Teen robimy konkurs na najlepszego waszym zdaniem Gildiowca? Oceniany bedzie charkater (wyglad avka moze nie.. co wy na to? wink A nominacje zbieram na PMie ^^ eme... nikt nie agree? sweatdrop hm... mozemy zrobic wink tylko do tego trzeba chyba nowy topic zaloshyc 3nodding lepiej niech sie jakis mood zgodzi.. bo ci skasooją xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:51 am
Ozzwald poszedlem sie uczyc i wkoncu niczego sie nie nauczylem... witaj whee *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:52 am
Kiart Lethiel agut lethi fajnie wygladasz blaugh Ja mialam w skrzyneczce wczoraj spodniczke z trawy blaugh mraaaaauuurrrr.. 4laugh dziekooje whee whee whee heart przypominasz mi barmanke lub tancerke z dzikiego zachodu ...;XD łeheeeee xd brakooje mi tylko kapelusha :> *podpiera lapke o biodro* *bieshe tace z colą* *podchodzi do Kiarta krecąc bioderkami* xd xd xd *pooszcza oczko* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald poszedlem sie uczyc i wkoncu niczego sie nie nauczylem... czesc dupeczkoo heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel M-Teen M-Teen robimy konkurs na najlepszego waszym zdaniem Gildiowca? Oceniany bedzie charkater (wyglad avka moze nie.. co wy na to? wink A nominacje zbieram na PMie ^^ eme... nikt nie agree? sweatdrop hm... mozemy zrobic wink tylko do tego trzeba chyba nowy topic zaloshyc 3nodding lepiej niech sie jakis mood zgodzi.. bo ci skasooją xd mialam lepszy pomysł: CHATTERBOX 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Kiart M-Teen robimy konkurs na najlepszego waszym zdaniem Gildiowca? Oceniany bedzie charkater (wyglad avka moze nie.. co wy na to? wink A nominacje zbieram na PMie ^^ A czy nie uwarzasz ze kazdy jest najlepszy >>> question <<< blaugh ale ktory jest najbardziej sympatyczny pomocny itp wink ?? mnie tam obojetnie ... xd Witaj Ozz ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald poszedlem sie uczyc i wkoncu niczego sie nie nauczylem... uu....to nie dobrze.... sad A czego sie uczyles??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:53 am
agut Ozzwald poszedlem sie uczyc i wkoncu niczego sie nie nauczylem... uu....to nie dobrze.... sad A czego sie uczyles?? matematykii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:53 am
Lethiel opcy w trunku Prisoner's Pants.... a w bluboksie Fox Tail...... 3nodding hm.. *zlazi mu z glowy* zaaaaalush ogonek !!! 4laugh *ciaga go za rękaw* prosze bardzo...... Gosiak dupeczko wlasnie dostalkam blue boxa heart buehehee kongratz dupeczko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:54 am
sliiiiicznie whee xd nie sprzedawaj blaugh *wraca mu na glowe* witaj Ozz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:56 am
Lethiel Kiart Lethiel agut lethi fajnie wygladasz blaugh Ja mialam w skrzyneczce wczoraj spodniczke z trawy blaugh mraaaaauuurrrr.. 4laugh dziekooje whee whee whee heart przypominasz mi barmanke lub tancerke z dzikiego zachodu ...;XD łeheeeee xd brakooje mi tylko kapelusha :> *podpiera lapke o biodro* *bieshe tace z colą* *podchodzi do Kiarta krecąc bioderkami* xd xd xd *pooszcza oczko* wink EDIT: ... hm... znaczy ze w tym rooshowym wygladam jak kurtyzana O_o ?? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:56 am
opcy Lethiel opcy w trunku Prisoner's Pants.... a w bluboksie Fox Tail...... 3nodding hm.. *zlazi mu z glowy* zaaaaalush ogonek !!! 4laugh *ciaga go za rękaw* prosze bardzo...... Gosiak dupeczko wlasnie dostalkam blue boxa heart buehehee kongratz dupeczko! gdzie wy chodzicie ze ciagle wam cos z nieba spada ... ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|