|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:44 am
Kitty ShadowCat witaj *przytuuuuuuuuul* whee *całus w polik* 4laugh jak tam historia, bo ja nawet nie ruszyłam sweatdrop ja tesh nie stressed zero koncentracji a jutro mam klasowke scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robimy konkurs na najlepszego waszym zdaniem Gildiowca? Oceniany bedzie charkater (wyglad avka moze nie.. co wy na to? wink A nominacje zbieram na PMie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:45 am
BizzyG Kitty ShadowCat agut ja teraz mam szczurka....taki slodki malutki razz przykro mi ze tfoje tchorzofredki zdechly *przytula i pociesza* a ja miałam hodowle świnek morskich ok 11 3nodding a teraz mam chomika, kra, psa i mięsożerną szumowine 3nodding wow eek biggrin whee heart wink sweatdrop niom... trochu dużo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:46 am
Lethiel opcy Lethiel opcy nie chce mi sie isc na GCG wiec moze ktos mi powie ile fox tail jest wart?? czyli udalo sie blueboxa otwoshyć ?? blaugh nom..... nio to gratoolacje blaugh a cio bylo w skrzyneczce ?? lethi fajnie wygladasz blaugh Ja mialam w skrzyneczce wczoraj spodniczke z trawy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:46 am
Motyl_nadziei Kitty ShadowCat witaj *przytuuuuuuuuul* whee *całus w polik* 4laugh jak tam historia, bo ja nawet nie ruszyłam sweatdrop ja tesh nie stressed zero koncentracji a jutro mam klasowke scream ja tesh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:47 am
Lethiel opcy Lethiel opcy nie chce mi sie isc na GCG wiec moze ktos mi powie ile fox tail jest wart?? czyli udalo sie blueboxa otwoshyć ?? blaugh nom..... nio to gratoolacje blaugh a cio bylo w skrzyneczce ?? w trunku Prisoner's Pants.... a w bluboksie Fox Tail...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:47 am
M-Teen robimy konkurs na najlepszego waszym zdaniem Gildiowca? Oceniany bedzie charkater (wyglad avka moze nie.. co wy na to? wink A nominacje zbieram na PMie ^^ A czy nie uwarzasz ze kazdy jest najlepszy >>> question <<< blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:48 am
M-Teen robimy konkurs na najlepszego waszym zdaniem Gildiowca? Oceniany bedzie charkater (wyglad avka moze nie.. co wy na to? wink A nominacje zbieram na PMie ^^ eme... nikt nie agree? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:48 am
agut lethi fajnie wygladasz blaugh Ja mialam w skrzyneczce wczoraj spodniczke z trawy blaugh mraaaaauuurrrr.. 4laugh dziekooje whee whee whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:49 am
Lethiel agut lethi fajnie wygladasz blaugh Ja mialam w skrzyneczce wczoraj spodniczke z trawy blaugh mraaaaauuurrrr.. 4laugh dziekooje whee whee whee heart hehe....nie ma za co....szczera prawda wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart M-Teen robimy konkurs na najlepszego waszym zdaniem Gildiowca? Oceniany bedzie charkater (wyglad avka moze nie.. co wy na to? wink A nominacje zbieram na PMie ^^ A czy nie uwarzasz ze kazdy jest najlepszy >>> question <<< blaugh ale ktory jest najbardziej sympatyczny pomocny itp wink ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy w trunku Prisoner's Pants.... a w bluboksie Fox Tail...... 3nodding hm.. *zlazi mu z glowy* zaaaaalush ogonek !!! 4laugh *ciaga go za rękaw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|