|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:37 am
witam przybyle dupeczki blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:37 am
Lethiel BizzyG yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin ooo... slodziuuuteńka 4laugh whee whee whee witaj *przytuuuuuuuul* witaj agutq *przytuuuuulas ogromniasty* whee 4laugh heyka *cmok w polik whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:38 am
oooo.. wlasnie blaugh wypatrzylam cie na jakis chyba wczorajszych postach wink milo cie poznac *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee witaj wink świetny wyboor z wlosami :] .. jeszcze 3 dni temu takie wlanie mialam blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BizzyG agut BizzyG yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin mialam kiedys podobna ale zdechla sad buu crying ja niedawno miałam dwie tchorzofredki ktore zyly jakis tydzien :/ to wszystko przez ten sklep zoologiczny! Tesknie za Borysem i Fiodorem no ale lajf is brutal en ful of zasadzkas, edn smatajms kopas w dupas domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart BizzyG yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin Witaj ...^^ 4laugh no hej hej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj *przytuuuuuuuuul* whee *całus w polik* 4laugh jak tam historia, bo ja nawet nie ruszyłam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy nie chce mi sie isc na GCG wiec moze ktos mi powie ile fox tail jest wart?? czyli udalo sie blueboxa otwoshyć ?? blaugh nom.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:39 am
M-Teen BizzyG agut BizzyG yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin mialam kiedys podobna ale zdechla sad buu crying ja niedawno miałam dwie tchorzofredki ktore zyly jakis tydzien :/ to wszystko przez ten sklep zoologiczny! Tesknie za Borysem i Fiodorem no ale lajf is brutal en ful of zasadzkas, edn smatajms kopas w dupas domokun mialam zamiar to dodac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:40 am
BizzyG agut BizzyG yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin mialam kiedys podobna ale zdechla sad buu crying ja niedawno miałam dwie tchorzofredki ktore zyly jakis tydzien :/ to wszystko przez ten sklep zoologiczny! Tesknie za Borysem i Fiodorem no ale lajf is brutal ja teraz mam szczurka....taki slodki malutki razz przykro mi ze tfoje tchorzofredki zdechly *przytula i pociesza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:41 am
opcy Lethiel opcy nie chce mi sie isc na GCG wiec moze ktos mi powie ile fox tail jest wart?? czyli udalo sie blueboxa otwoshyć ?? blaugh nom..... nio to gratoolacje blaugh a cio bylo w skrzyneczce ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:42 am
agut BizzyG agut BizzyG yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin mialam kiedys podobna ale zdechla sad buu crying ja niedawno miałam dwie tchorzofredki ktore zyly jakis tydzien :/ to wszystko przez ten sklep zoologiczny! Tesknie za Borysem i Fiodorem no ale lajf is brutal ja teraz mam szczurka....taki slodki malutki razz przykro mi ze tfoje tchorzofredki zdechly *przytula i pociesza* juu szczurki sa wbrew pozorom sliczniutkie whee ale ciesze ze, mam jeszcze moje kochane dwa pieseczki biggrin heh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|