|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:32 am
Eh ...Znalazlem ... sweatdrop Tylko proshe sie nie smiac ... to jest moj pierwszy rysunek ... xd >>> EH <<<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:33 am
BizzyG yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin mialam kiedys podobna ale zdechla sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:33 am
[ Kaku ] Gosiak opcy Gosiak M-Teen Po fishowaniu EJ NO JA TEŻ CHCE PREZENCIK!!! crying fcale nie dostalam pink linka ej bez kitu gupi to ma szczescie heart bo tylko dupeczki doostaja prezenciki! 3nodding noo baa dupeczko heart *podchodzi i uderza go lekko w tyleczek* skad pomysl zeby na facetow mowic dupeczka? jak teraz mamy mowic na dziewczyny? ziom? koles? stary? blaugh a jakos tak mi wpadlo do glowy dupeczko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:34 am
nie chce mi sie isc na GCG wiec moze ktos mi powie ile fox tail jest wart??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BizzyG yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin ooo... slodziuuuteńka 4laugh whee whee whee witaj *przytuuuuuuuul* witaj agutq *przytuuuuulas ogromniasty* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen BizzyG yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin mikuuuuś 4laugh Mikus biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat agut Illune i jak wygladam? xp bueheh xd ijee...fajny fryz smile heyka wszystkim heeejka *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee heart 4laugh *całus w polik* elo *przytuuuuuuuuulas smile *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Eh ...Znalazlem ... sweatdrop Tylko proshe sie nie smiac ... to jest moj pierwszy rysunek ... xd >>> EH <<<łaaaadne whee heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:35 am
opcy Gosiak opcy Gosiak M-Teen Po fishowaniu EJ NO JA TEŻ CHCE PREZENCIK!!! crying fcale nie dostalam pink linka ej bez kitu gupi to ma szczescie heart bo tylko dupeczki doostaja prezenciki! 3nodding noo baa dupeczko heart *podchodzi i uderza go lekko w tyleczek* oi! *oddaje* wink oddaje w duppeczke heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy a mi to zwisa....... 3nodding lata powiewa i tonie pzeciez jestes gildiowym ignorantem! szczrze bym sie dziwila, ze cie cos obchodzi wink sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy nie chce mi sie isc na GCG wiec moze ktos mi powie ile fox tail jest wart?? czyli udalo sie blueboxa otwoshyć ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BizzyG yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin Witaj ...^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:36 am
agut BizzyG yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin mialam kiedys podobna ale zdechla sad buu crying ja niedawno miałam dwie tchorzofredki ktore zyly jakis tydzien :/ to wszystko przez ten sklep zoologiczny! Tesknie za Borysem i Fiodorem no ale lajf is brutal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:37 am
Kitty ShadowCat Kiart Eh ...Znalazlem ... sweatdrop Tylko proshe sie nie smiac ... to jest moj pierwszy rysunek ... xd >>> EH <<<łaaaadne whee heart 4laugh a tak szczerze ...?? xp Hejka Motylq ... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|