|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:16 am
Illune i jak wygladam? xp bueheh xd Witaj ... Nawet Niezle .. ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:18 am
znudzilo mi sie wszystko, teraz bede sie ubierac niedokoloru xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:21 am
Gosiak M-Teen Po fishowaniu EJ NO JA TEŻ CHCE PREZENCIK!!! crying fcale nie dostalam pink linka ej bez kitu gupi to ma szczescie heart bo tylko dupeczki doostaja prezenciki! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:22 am
opcy Gosiak M-Teen Po fishowaniu EJ NO JA TEŻ CHCE PREZENCIK!!! crying fcale nie dostalam pink linka ej bez kitu gupi to ma szczescie heart bo tylko dupeczki doostaja prezenciki! 3nodding noo baa dupeczko heart *podchodzi i uderza go lekko w tyleczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:23 am
[ Kaku ] Illune i jak wygladam? xp bueheh xd jakby to powiezdial ktos, kiedys.. niezly hardkor. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:25 am
Illune znudzilo mi sie wszystko, teraz bede sie ubierac niedokoloru xp przominasz mi nasza biedna i kochana Prinke crying 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:27 am
Gosiak opcy Gosiak M-Teen Po fishowaniu EJ NO JA TEŻ CHCE PREZENCIK!!! crying fcale nie dostalam pink linka ej bez kitu gupi to ma szczescie heart bo tylko dupeczki doostaja prezenciki! 3nodding noo baa dupeczko heart *podchodzi i uderza go lekko w tyleczek* skad pomysl zeby na facetow mowic dupeczka? jak teraz mamy mowic na dziewczyny? ziom? koles? stary? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:29 am
M-Teen Illune znudzilo mi sie wszystko, teraz bede sie ubierac niedokoloru xp przominasz mi nasza biedna i kochana Prinke crying 4laugh niom... szkoda ze jej nie ma sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:30 am
Lethiel M-Teen Illune znudzilo mi sie wszystko, teraz bede sie ubierac niedokoloru xp przominasz mi nasza biedna i kochana Prinke crying 4laugh niom... szkoda ze jej nie ma sad nooom sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:31 am
Gosiak opcy Gosiak M-Teen Po fishowaniu EJ NO JA TEŻ CHCE PREZENCIK!!! crying fcale nie dostalam pink linka ej bez kitu gupi to ma szczescie heart bo tylko dupeczki doostaja prezenciki! 3nodding noo baa dupeczko heart *podchodzi i uderza go lekko w tyleczek* oi! *oddaje* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:31 am
Illune i jak wygladam? xp bueheh xd ijee...fajny fryz smile heyka wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:32 am
yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Lethiel M-Teen Illune znudzilo mi sie wszystko, teraz bede sie ubierac niedokoloru xp przominasz mi nasza biedna i kochana Prinke crying 4laugh niom... szkoda ze jej nie ma sad nooom sad a mi to zwisa....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Illune i jak wygladam? xp bueheh xd ijee...fajny fryz smile heyka wszystkim heeejka *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee heart 4laugh *całus w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BizzyG yo wszystkim biggrin biggrin co sadzicie o mojej najslodszej swineczce morskiej na swiecie?? (siggy) crying on jest taki slooooodki heart domokun biggrin mikuuuuś 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|