|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:07 am
witam nowoprzybylych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:08 am
Kitty ShadowCat Kiart Zna ktos szybki sposob zarobienia duzej ilosci gold'a ...?? ... procz rybek i postow ... ... a takze loterii bo do nich to ja szczescia nie mam ... stare blaugh rysuj cos.. sprzedawaj.. 3nodding kupuj taniej sprzedawaj drozej 3nodding heh z rysowaniem to ja moze dam sobie smokuj ...^^ nie umiem tak dobrze rysowac ...[moze w kakacje sobie pocwicze]... 1,5 roku temu narysowalem maly ryskunek ... rysowalem go chyba 30 min ... a potem dalem sobie spokuj ... moze go znajde bo wiem ze go dzies mialem to wam pokaze ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:08 am
Gosiak Kitty ja mam wlansie tak gupio ze nie moge sprzedawac w markiecie bo mam cos spsute a nie moge sie zmobilizowac i napisac do modow albo ich nie ma biggrin [ Kaku ] hey wszystkim, eek hey quili blaugh czesc dupeczko heart heart heart czesc dupeczko? wtf? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:09 am
Lethiel [ Kaku ] hey wszystkim, eek hey quili blaugh witaj Kaku *przytuuuul* whee Hey Lethi, nowa fryzura eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:09 am
nie no fajnie, że wreszcie trafiłam na guildie, ale musze jush lecieć crying mój blog: anka-b.blog.onet.pl ostatnia notka nie jest za ciekawa blaugh biggrin papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:11 am
[ Kaku ] Lethiel [ Kaku ] hey wszystkim, eek hey quili blaugh witaj Kaku *przytuuuul* whee Hey Lethi, nowa fryzura eek xd neeee.. wydaje ci sie xd nowa blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:11 am
Kiart Kitty ShadowCat Kiart Zna ktos szybki sposob zarobienia duzej ilosci gold'a ...?? ... procz rybek i postow ... ... a takze loterii bo do nich to ja szczescia nie mam ... stare blaugh rysuj cos.. sprzedawaj.. 3nodding kupuj taniej sprzedawaj drozej 3nodding heh z rysowaniem to ja moze dam sobie smokuj ...^^ nie umiem tak dobrze rysowac ...[moze w kakacje sobie pocwicze]... 1,5 roku temu narysowalem maly ryskunek ... rysowalem go chyba 30 min ... a potem dalem sobie spokuj ... moze go znajde bo wiem ze go dzies mialem to wam pokaze ... biggrin tez nie rysuje za dobrze ale na gai niektopryz wogole tego nei potrafia robic a robia na tym niezla kase ;o eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:12 am
i jak wygladam? xp bueheh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:13 am
Po fishowaniu
EJ NO JA TEŻ CHCE PREZENCIK!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune i jak wygladam? xp bueheh xd fajnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune i jak wygladam? xp bueheh xd mraaaaa... sliczny kolorek wloskoow wink *przytuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune i jak wygladam? xp bueheh xd jakby to powiezdial ktos, kiedys.. niezly hardkor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:14 am
Illune i jak wygladam? xp bueheh xd pieknie *przytuuuuuuuuuuuullll* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:14 am
M-Teen Po fishowaniu EJ NO JA TEŻ CHCE PREZENCIK!!! crying fcale nie dostalam pink linka ej bez kitu gupi to ma szczescie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:15 am
Illune i jak wygladam? xp bueheh xd wow surprised *oglada ja zae wsyztkich stron* biggrin *thumbs up* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|