|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:53 am
opcy Lethiel Gosiak co za metamorfoza :] ladna fryzurka :] redface whee heart dziekooje 4laugh OMG !!! brawo Opcusiu !!! *podskakooje* rozgladaj sie za pink boxem !! xd tyle ze nie umiem ich otworzyc... crying hm... *wlazi mu na glowe* to moze... sproobooj lkiknac na blueboxa zeby go w nowym oknie otworzyc ?? albo.. jak ci wyskakooje czy hcesz otwierac.. to jak klikniesz yes.. i bedzie blad.. to odświesh i sprawdz czy nie ma w inventory.. mi tak czasami pomaga 3nodding Kiart.. to poprostu nie umiesh odrooshnić roochoow wedki :> ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:54 am
Gosiak Kiart Witaj Gosiak...^^ A z tymi rbkami to nie dokonca ...nawet jesli mi sie rwie na wszystkie strony to co zlapapel to i tak to jest smiec ... sweatdrop A ja nic nie dostalem ... juz od dawna... ja mam pecha do takich rzeczy ... sad czesc dupeczko heart heart ja wczoraj caly czas cos dostawalam biggrin Jak wy to robicie ... question xd Ja tesh chce ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:55 am
Kitty ShadowCat a ja nie dostałam nic od ponad miesiaca cry me two.... crying sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:59 am
Kiart Gosiak Kiart Witaj Gosiak...^^ A z tymi rbkami to nie dokonca ...nawet jesli mi sie rwie na wszystkie strony to co zlapapel to i tak to jest smiec ... sweatdrop A ja nic nie dostalem ... juz od dawna... ja mam pecha do takich rzeczy ... sad czesc dupeczko heart heart ja wczoraj caly czas cos dostawalam biggrin Jak wy to robicie ... question xd Ja tesh chce ... sad heh.. ja dostalam ostatnio 3 blueboxy pod shąd wink pierwswzego dnia jeden => antenki droogi dzień => lisi ogon trzeci nic.. czwarty dzien trzeci => head gere..cos tam XP.. ta opaska blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:00 am
wam tez sie tak zdarzalo ze nie dostawaliscie nic przez ponad miesiac? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:00 am
Kiart Gosiak Kiart Witaj Gosiak...^^ A z tymi rbkami to nie dokonca ...nawet jesli mi sie rwie na wszystkie strony to co zlapapel to i tak to jest smiec ... sweatdrop A ja nic nie dostalem ... juz od dawna... ja mam pecha do takich rzeczy ... sad czesc dupeczko heart heart ja wczoraj caly czas cos dostawalam biggrin Jak wy to robicie ... question xd Ja tesh chce ... sad jato tlumacze wczorajszym swirowaniem gai ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:01 am
Zna ktos szybki sposob zarobienia duzej ilosci gold'a ...??
... procz rybek i postow ...
... a takze loterii bo do nich to ja szczescia nie mam ... stare
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:01 am
Kitty ShadowCat wam tez sie tak zdarzalo ze nie dostawaliscie nic przez ponad miesiac? sad nu nawet dluzej ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:03 am
Kiart Zna ktos szybki sposob zarobienia duzej ilosci gold'a ...?? ... procz rybek i postow ... ... a takze loterii bo do nich to ja szczescia nie mam ... stare blaugh ostatnio tez bylam zdesperowana i probowalam cos wymyslic biggrin chcioalam shopa z rysunkami zrobic biggrin i sie skonczylo tym ze robie rysunki za darmo jak mam czss bueehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hey wszystkim,
eek hey quili blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Zna ktos szybki sposob zarobienia duzej ilosci gold'a ...?? ... procz rybek i postow ... ... a takze loterii bo do nich to ja szczescia nie mam ... stare blaugh rysuj cos.. sprzedawaj.. 3nodding kupuj taniej sprzedawaj drozej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:04 am
[ Kaku ] hey wszystkim, eek hey quili blaugh helllo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:04 am
Kiart Zna ktos szybki sposob zarobienia duzej ilosci gold'a ...?? ... procz rybek i postow ... ... a takze loterii bo do nich to ja szczescia nie mam ... stare blaugh mozesz przelac mi na konto troche zl, a ja przeleje ci na gaii troche goldow :green:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 6:05 am
Kitty ja mam wlansie tak gupio ze nie moge sprzedawac w markiecie bo mam cos spsute a nie moge sie zmobilizowac i napisac do modow albo ich nie ma biggrin [ Kaku ] hey wszystkim, eek hey quili blaugh czesc dupeczko heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|