|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:18 am
M-Teen PointZer0 M-Teen *wzdycha* ooooh NM scraf.. jakbym chciała ciebie mieć... xp Najdroższa rzecz jaką mam to ninja headband sweatdrop moja najdroższa rzecz jaką mam to pingwinki a moja afk 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:18 am
M-Teen *wzdycha* ooooh NM scraf.. jakbym chciała ciebie mieć... xp A ja chce Angelic Halo, Portalbe Stereo Headphone i Devil Tail ... xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:19 am
Hej aniołku , zarzucę Ci na chwilkę te pazurki , zobaczymy jak Ci pasują do stroju " djabelicy " , co ty na to ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:21 am
PointZer0 Hej aniołku , zarzucę Ci na chwilkę te pazurki , zobaczymy jak Ci pasują do stroju " djabelicy " , co ty na to ? jakie pazoorki ?? *zlazi z opcego* *siada obok Zera* *dzug go w bok* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:23 am
...Ave - ja tylko na chwile ...dzieje się coś ciekawego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:24 am
Ja- Yosei ...Ave - ja tylko na chwile ...dzieje się coś ciekawego? Hej Ja-Yosei , U mnie dopiero w czwartek , matura z historii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:25 am
Ja- Yosei ...Ave - ja tylko na chwile ...dzieje się coś ciekawego? eeee... *chowa budyn za plecami* nic xd *niewinny usmiech* witaj blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel eek gonk *wskakooje spowrotem na glowe opcego* feeeeeeeeeee !!!! crying odnoosha przy sobie scream xd mam takie w inventory xp Jak tam wolisz , pasowały By Ci do stroju może...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ja- Yosei ...Ave - ja tylko na chwile ...dzieje się coś ciekawego? Hej Ja-Yosei , U mnie dopiero w czwartek , matura z historii... ...a to Ci! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:26 am
Dobra , ja lecę - do zobaczenia wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:27 am
PointZer0 Lethiel eek gonk *wskakooje spowrotem na glowe opcego* feeeeeeeeeee !!!! crying odnoosha przy sobie scream xd mam takie w inventory xp Jak tam wolisz , pasowały By Ci do stroju może... nie pasowaloby... jush sie odwashylam jak tylko sie pojawily.. przymieshylam O_o ... gonk gonk gonk po za tym widac to.... *szturch szturc morde pajaka na Zero* fuuuuuj... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:27 am