|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:06 am
PointZer0 Lethiel twisted argh !!! .. *przewraca go**siada okrakiem* ty wstretny dokuczliwy dziadu xd *pac poducha* blaugh Gdzie... *dostaje poduchą w gębę* Ja.... *dostaje poduchą w gębę* Tam... *dostaje poduchą w gębę* Dokuczliwy...*dostaje poduchą w gębę* Aniołku :> Eh ... to sie nazywa "Prawdziwa Milosc ... xd " heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:07 am
PointZer0 Lethiel twisted argh !!! .. *przewraca go**siada okrakiem* ty wstretny dokuczliwy dziadu xd *pac poducha* blaugh Gdzie... *dostaje poduchą w gębę* Ja.... *dostaje poduchą w gębę* Tam... *dostaje poduchą w gębę* Dokuczliwy...*dostaje poduchą w gębę* Aniołku :> O_o ... wrzaaaaaaask !!!! xd xd xd *wylewa mu na twarz budyń* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:08 am
Kiart Eh ... to sie nazywa "Prawdziwa Milosc ... xd " heart Jak dla mnie to to sie bardziej kwalifikuje pod schizofremie maniakalną xd *budyń odparowuje z jego twarzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:09 am
Kiart PointZer0 Lethiel twisted argh !!! .. *przewraca go**siada okrakiem* ty wstretny dokuczliwy dziadu xd *pac poducha* blaugh Gdzie... *dostaje poduchą w gębę* Ja.... *dostaje poduchą w gębę* Tam... *dostaje poduchą w gębę* Dokuczliwy...*dostaje poduchą w gębę* Aniołku :> Eh ... to sie nazywa "Prawdziwa Milosc ... xd " heart eek eek eek xd *nie przestając wylewac na zero budyniu rzooca poducha w Kiarta* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:10 am
PointZer0 Kiart Eh ... to sie nazywa "Prawdziwa Milosc ... xd " heart Jak dla mnie to to sie bardziej kwalifikuje pod schizofremie maniakalną xd *budyń odparowuje z jego twarzy* blaugh :pluje pierzami ... sweatdrop :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kiart Eh ... to sie nazywa "Prawdziwa Milosc ... xd " heart Jak dla mnie to to sie bardziej kwalifikuje pod schizofremie maniakalną xd *budyń odparowuje z jego twarzy* bla.. *rozsmarowooje mu kisiel na czole* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy jakis kwiatek ci z glowy wyrosnal....... ninja *mac mac po gloowce* O.o .. nio rzeczywiście xd .. moosialam sie od ciebie zarazić blaugh xd ninja ale jak? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:14 am
*wzdycha* ooooh NM scraf.. jakbym chciała ciebie mieć... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:15 am
M-Teen *wzdycha* ooooh NM scraf.. jakbym chciała ciebie mieć... xp Najdroższa rzecz jaką mam to ninja headband sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:16 am
opcy Lethiel opcy jakis kwiatek ci z glowy wyrosnal....... ninja *mac mac po gloowce* O.o .. nio rzeczywiście xd .. moosialam sie od ciebie zarazić blaugh xd ninja ale jak? ninja mozliwe ze przez zbyt czesty kontakt z twoja glową blaugh *wspina mu sie na glowe* *rzooca w Zero ciastkami* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 M-Teen *wzdycha* ooooh NM scraf.. jakbym chciała ciebie mieć... xp Najdroższa rzecz jaką mam to ninja headband sweatdrop a ja Demonic Pitchfork... sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 M-Teen *wzdycha* ooooh NM scraf.. jakbym chciała ciebie mieć... xp Najdroższa rzecz jaką mam to ninja headband sweatdrop moja najdroższa rzecz jaką mam to pingwinki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:18 am
opcy PointZer0 M-Teen *wzdycha* ooooh NM scraf.. jakbym chciała ciebie mieć... xp Najdroższa rzecz jaką mam to ninja headband sweatdrop a ja Demonic Pitchfork... sweatdrop sweatdrop a ja demonie rooshki blaugh ktoore z reszta koopilam na poczatq swojego pobytu na gai za 7k xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 5:18 am
Lethiel mozliwe ze przez zbyt czesty kontakt z twoja glową blaugh *wspina mu sie na glowe* *rzooca w Zero ciastkami* xd xd xd *patrzy jak ciastka przelatują mi nad głową* No chyba że jesteście wiatropylni z Opcym Lethiel , bo innej wersji nie mogę wymyślić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|