|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:14 am
sweet_chii Lethiel sweet_chii witam witam znow jakis n00b? surprised quatryk nie jest noobem O_o !!!! xd spojrz na moja date przystapienia do gaii... sweatdrop dla mnei wszyscy jestescie, heh wink heh.. no rzeczywiście 3nodding ja przystapilam 6 miesiecy po tobie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:15 am
blaaaaaaaaaah mam dość *pada na poduche* gonk ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:16 am
Kitty ShadowCat Shizuka18 opcy Shizuka18 Witam wszystkich smile pozdrowienia dla Jaswinder smile ninja chyba jej tu nie ma....... tez tak mysle ale mam nadzieje ze jej ktos przekaze wink ja jej pshhekashu... whee 4laugh to milusko smile ciekawe kiedy tu dotrze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:16 am
M-Teen blaaaaaaaaaah mam dość *pada na poduche* gonk ... ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:17 am
M-Teen blaaaaaaaaaah mam dość *pada na poduche* gonk ... Witaj M-Teen. A czego masz dość, o ile można wiedzieć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel sweet_chii Lethiel sweet_chii witam witam znow jakis n00b? surprised quatryk nie jest noobem O_o !!!! xd spojrz na moja date przystapienia do gaii... sweatdrop dla mnei wszyscy jestescie, heh wink heh.. no rzeczywiście 3nodding ja przystapilam 6 miesiecy po tobie wink ale moja ilosc napisanych postow nawet sie do twej nie umywa eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen blaaaaaaaaaah mam dość *pada na poduche* gonk ... O.o co sie stalo ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:18 am
ide sie pouczyc w milym towarzystwie... narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Lethiel heh.. no rzeczywiście 3nodding ja przystapilam 6 miesiecy po tobie wink ale moja ilosc napisanych postow nawet sie do twej nie umywa eek to nawet ja mam wiecej postow od ciebie...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ide sie pouczyc w milym towarzystwie... narazie papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:20 am
Ozzwald ide sie pouczyc w milym towarzystwie... narazie Do zobaczenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:21 am
*widzi miske ciatske na stoliku* domokun aaaaaaaagh!!! *rzuca sie na nie i konsumuje w desperacji* domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy sweet_chii Lethiel heh.. no rzeczywiście 3nodding ja przystapilam 6 miesiecy po tobie wink ale moja ilosc napisanych postow nawet sie do twej nie umywa eek to nawet ja mam wiecej postow od ciebie........... heh... bo ja nie jestem od gaii uzaleziona tak jak wy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy sweet_chii Lethiel heh.. no rzeczywiście 3nodding ja przystapilam 6 miesiecy po tobie wink ale moja ilosc napisanych postow nawet sie do twej nie umywa eek to nawet ja mam wiecej postow od ciebie........... łojejq.. wstydze sie ilosci moich postoow xd nie chciaaaaałaaaaam !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|