|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:07 am
Shizuka18 Witam wszystkich smile pozdrowienia dla Jaswinder smile hej... jesteś znajoma Jas ?? biggrin milo cie poznać 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel oooo.. 4laugh dawno cie nie widzialam wink *przytuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj !!! No racja, troche mnie tu nie było, ale teraz już jest wszystko OK. A co najleprze już mi Market działa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii Baliaur pociag juz zapowiadaja.. papathus 3mta siue kotecki heart domokun heart xd sliczny avek Bali! ale odczep tego kwiatka.. blagam... gonk Aidanna no tak...chii jakie masz gg.. tak bendzie szybciej 1468181 napewno tego chcesz? mam 3 mile wirusiki na kompie...i dlatego nie korzystam aktualnie z gg) a ja mam 56 wiruskow... do wlasnego urzytku... blaugh nie liczylam ile mam do wlasnego uzytku hehe whee ale wiesz... jest tak, ze jak teraz wylacze komp to mozliwe, ze jush dysk twardy bedzie tak damaged, ze to bedzie jego pogrzeb... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Shizuka18 Witam wszystkich smile pozdrowienia dla Jaswinder smile ninja chyba jej tu nie ma....... tez tak mysle ale mam nadzieje ze jej ktos przekaze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:08 am
opcy Shizuka18 Witam wszystkich smile pozdrowienia dla Jaswinder smile ninja chyba jej tu nie ma....... *wdrapooje mu sie po ramieniu na glowe* :] ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 Witam wszystkich smile pozdrowienia dla Jaswinder smile czesc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 opcy Shizuka18 Witam wszystkich smile pozdrowienia dla Jaswinder smile ninja chyba jej tu nie ma....... tez tak mysle ale mam nadzieje ze jej ktos przekaze wink ja jej pshhekashu... whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:09 am
Shizuka18 Witam wszystkich smile pozdrowienia dla Jaswinder smile O, nowy avatarek ( xd ). Witam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel sweet_chii witam witam znow jakis n00b? surprised quatryk nie jest noobem O_o !!!! xd spojrz na moja date przystapienia do gaii... sweatdrop dla mnei wszyscy jestescie, heh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk Lethiel oooo.. 4laugh dawno cie nie widzialam wink *przytuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj !!! No racja, troche mnie tu nie było, ale teraz już jest wszystko OK. A co najleprze już mi Market działa whee smile i teraz mam nadzieje bedziesh cześciej ?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:10 am
Lethiel Qatryk Lethiel oooo.. 4laugh dawno cie nie widzialam wink *przytuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj !!! No racja, troche mnie tu nie było, ale teraz już jest wszystko OK. A co najleprze już mi Market działa whee smile i teraz mam nadzieje bedziesh cześciej ?? :> nadzieja matka glupich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:11 am
Ozzwald nadzieja matka glupich... heh xd prawda....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:11 am
Lethiel Qatryk Lethiel oooo.. 4laugh dawno cie nie widzialam wink *przytuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj !!! No racja, troche mnie tu nie było, ale teraz już jest wszystko OK. A co najleprze już mi Market działa whee smile i teraz mam nadzieje bedziesh cześciej ?? :> No, oczywiście, że tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:13 am
Ozzwald nadzieja matka glupich... nio .. to w sam raz dla mnie xd ... po za tym.. nadzieje trzeba miec zawsze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|