|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:57 am
pociag juz zapowiadaja.. papathus
3mta siue kotecki heart domokun heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:58 am
Baliaur Lethiel ninja *wlazi z taleshykiem ciasteczek* mwhahhahaha !! chwilowe wyprawy do koochni sie oplacaja xd za min powienien byc pocieg Julki.. jesio gop nie slychac xd Leth podziel siem.. xd kto kce kupic angelic collar??? xp gdyby m,i sie chociaz nightmare collar trafil lub android damege.. nie xp musi byc jhakios s**t xp *podaje jej taleshyk z ciachami* proshu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:59 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai wydajesz sie być wyzsza xd jeszcze troche i nie bede musial sobie karku nadwyrezac zeby na Ciebie patrzec xd ale ogolnie slicznie wink whee whee whee 4laugh jejq jejq jej.. jaka ja dusha jestem xd tak teraz idealnie mozesz zainstalowac te swoje rogi w moje oko xd xd .. bede ostroshna whee 3nodding papcie Baliś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur pociag juz zapowiadaja.. papathus 3mta siue kotecki heart domokun heart xd sliczny avek Bali! ale odczep tego kwiatka.. blagam... gonk Aidanna no tak...chii jakie masz gg.. tak bendzie szybciej 1468181 napewno tego chcesz? mam 3 mile wirusiki na kompie...i dlatego nie korzystam aktualnie z gg)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:05 am
witam witam znow jakis n00b? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oooo.. 4laugh dawno cie nie widzialam wink *przytuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich smile pozdrowienia dla Jaswinder smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:06 am
sweet_chii Baliaur pociag juz zapowiadaja.. papathus 3mta siue kotecki heart domokun heart xd sliczny avek Bali! ale odczep tego kwiatka.. blagam... gonk Aidanna no tak...chii jakie masz gg.. tak bendzie szybciej 1468181 napewno tego chcesz? mam 3 mile wirusiki na kompie...i dlatego nie korzystam aktualnie z gg) a ja mam 56 wiruskow... do wlasnego urzytku... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii witam witam znow jakis n00b? surprised quatryk nie jest noobem O_o !!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 Witam wszystkich smile pozdrowienia dla Jaswinder smile ninja chyba jej tu nie ma.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 Witam wszystkich smile pozdrowienia dla Jaswinder smile O.o. witaj *podaje łapkę* miło cie poznać 3nodding whee to ty znasz moją sis? eek O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 4:07 am
Shizuka18 Witam wszystkich smile pozdrowienia dla Jaswinder smile czesc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|