|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:44 am
heyka za ile opylic coon tail i angelic collar??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Aidanna sweet chi to za ile... czy wogole kupujesz bo siem pogubilam sweatdrop ja ten ogonek mam w markecie jak cos sweatdrop nie mam w tej chwili... *mysli nad szybkim zdobyciem kasy* ... crying to ja moge poczekac jeszcze tydzien blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Aidanna mok bray to jezce z wosu pisze xd no tak polska jezyk bardzo trudna jezyk... moj brat pisze jeszcze z wosu widzem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:45 am
Aidanna sweet_chii Aidanna sweet chi to za ile... czy wogole kupujesz bo siem pogubilam sweatdrop ja ten ogonek mam w markecie jak cos sweatdrop nie mam w tej chwili... *mysli nad szybkim zdobyciem kasy* ... crying to ja moge poczekac jeszcze tydzien blaugh kochana jestes! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:47 am
Lethiel Nightcatt revcat witam wszystkich ponownie...polowy sie udaly o dziwo smile Kochanie no pieknie jest bez slow normalnie xd oooo... twooj men jest na gai O.o whee *podhodzi do niego i podaje lapke* jestem Lethi *przytuuuuuuuul* milo cie popznac 4laugh wzajemnie *podaje lapke* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:47 am
sweet_chii Aidanna sweet_chii Aidanna sweet chi to za ile... czy wogole kupujesz bo siem pogubilam sweatdrop ja ten ogonek mam w markecie jak cos sweatdrop nie mam w tej chwili... *mysli nad szybkim zdobyciem kasy* ... crying to ja moge poczekac jeszcze tydzien blaugh kochana jestes! biggrin proszu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:48 am
revcat Lethiel Nightcatt revcat witam wszystkich ponownie...polowy sie udaly o dziwo smile Kochanie no pieknie jest bez slow normalnie xd oooo... twooj men jest na gai O.o whee *podhodzi do niego i podaje lapke* jestem Lethi *przytuuuuuuuul* milo cie popznac 4laugh wzajemnie *podaje lapke* smile biggrin Ozz.. powodzonka jutro na matmie 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:50 am
ludzie.. uzbierajcie kase na ten were tail z nie ze sie licytujemy... za tydzien powiecie za ile i sprzedam wtedy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:52 am
ninja *wlazi z taleshykiem ciasteczek* mwhahhahaha !! chwilowe wyprawy do koochni sie oplacaja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:54 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek O.o ... cio ?? .. nieladnie ?? sad crying bardzo ładnie ale tak...inaczej bzyczku- wydoroślałaś xd redface whee 4laugh *przytuuuuula mocno* :] ... wydoro.. O_o ... zaraz.. ja nie chce !!! xd wydajesz sie być wyzsza xd jeszcze troche i nie bede musial sobie karku nadwyrezac zeby na Ciebie patrzec xd ale ogolnie slicznie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:54 am
//Now Playing: Blur [13 #03] Coffee & TV [5:58]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:55 am
Lethiel ninja *wlazi z taleshykiem ciasteczek* mwhahhahaha !! chwilowe wyprawy do koochni sie oplacaja xd za min powienien byc pocieg Julki.. jesio gop nie slychac xd Leth podziel siem.. xd kto kce kupic angelic collar??? xp gdyby m,i sie chociaz nightmare collar trafil lub android damege.. nie xp musi byc jhakios s**t xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:55 am
no tak...chii jakie masz gg.. tak bendzie szybciej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:56 am
Lavagetas_heqetai wydajesz sie być wyzsza xd jeszcze troche i nie bede musial sobie karku nadwyrezac zeby na Ciebie patrzec xd ale ogolnie slicznie wink whee whee whee 4laugh jejq jejq jej.. jaka ja dusha jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:57 am
Lethiel Lavagetas_heqetai wydajesz sie być wyzsza xd jeszcze troche i nie bede musial sobie karku nadwyrezac zeby na Ciebie patrzec xd ale ogolnie slicznie wink whee whee whee 4laugh jejq jejq jej.. jaka ja dusha jestem xd tak teraz idealnie mozesz zainstalowac te swoje rogi w moje oko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|