|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:37 am
Ozzwald Kukus Lethiel Kukus nie mogę zebrać się do nauki sweatdrop i tak od 6 lat gonk heh.. skądś to znam blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee ja powinnam sie wziasć za geografie na matoore.. ale mi sie nie chce xp .. argh.. geografii to ja jeszcze nawet nie ruszyłem... za dwa dni polski, za trzy angielski... a ja tkwię na czasach i patrzę tępo w spis lektur zawsze masz te dwa dni wink ja mam tylko dzisiaj... weź mnie nie wkurzaj nawet... a co ty masz jutro? matmę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:38 am
Nightcatt Lethiel sweet_chii dziejem smile , twoja fryzurka tez niczego sobie biggrin kto mi porzyczy were tail? oddam wink dziekooje whee 4laugh Aida chyba sprzedaje wink 3nodding kochana moja *cmok* wink 4laugh whee mraaaaaaa... *przytuuuuuuuuuuul ogromniasty* witaj Nightooś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:38 am
Baliaur heyka co porabiacie?? ja wlasnie siedze w cafe na dworcu bo sie pociag z Julka w srodku opoznil sweatdrop baka PKP przywitaj ja od nas serdecznie whee a jesli nie od wszystkich to chociaz od tych z lodzi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:39 am
Kukus Ozzwald Kukus Lethiel Kukus nie mogę zebrać się do nauki sweatdrop i tak od 6 lat gonk heh.. skądś to znam blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee ja powinnam sie wziasć za geografie na matoore.. ale mi sie nie chce xp .. argh.. geografii to ja jeszcze nawet nie ruszyłem... za dwa dni polski, za trzy angielski... a ja tkwię na czasach i patrzę tępo w spis lektur zawsze masz te dwa dni wink ja mam tylko dzisiaj... weź mnie nie wkurzaj nawet... a co ty masz jutro? matmę? ta... ostatni egzamin...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:39 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek O.o ... cio ?? .. nieladnie ?? sad crying bardzo ładnie ale tak...inaczej bzyczku- wydoroślałaś xd redface whee 4laugh *przytuuuuula mocno* :] ... wydoro.. O_o ... zaraz.. ja nie chce !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:40 am
Kukus Ozzwald Kukus Lethiel Kukus nie mogę zebrać się do nauki sweatdrop i tak od 6 lat gonk heh.. skądś to znam blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee ja powinnam sie wziasć za geografie na matoore.. ale mi sie nie chce xp .. argh.. geografii to ja jeszcze nawet nie ruszyłem... za dwa dni polski, za trzy angielski... a ja tkwię na czasach i patrzę tępo w spis lektur zawsze masz te dwa dni wink ja mam tylko dzisiaj... weź mnie nie wkurzaj nawet... a co ty masz jutro? matmę? a jesli ty mi dasz w morde to ja ci skopie tylek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Baliaur heyka co porabiacie?? ja wlasnie siedze w cafe na dworcu bo sie pociag z Julka w srodku opoznil sweatdrop baka PKP przywitaj ja od nas serdecznie whee a jesli nie od wszystkich to chociaz od tych z lodzi blaugh zastanowie sie../ za wczorajsze sie na nia wqrzylam.. jakby nie mogla zadzwonic ze przyjedza dzis scream patrzcie co za shiot w giftboxach dostalamn... a 3ba bylo nie otwierac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt revcat witam wszystkich ponownie...polowy sie udaly o dziwo smile Kochanie no pieknie jest bez slow normalnie xd oooo... twooj men jest na gai O.o whee *podhodzi do niego i podaje lapke* jestem Lethi *przytuuuuuuuul* milo cie popznac 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:41 am
mok bray to jezce z wosu pisze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:41 am
Aidanna sweet chi to za ile... czy wogole kupujesz bo siem pogubilam sweatdrop ja ten ogonek mam w markecie jak cos sweatdrop nie mam w tej chwili... *mysli nad szybkim zdobyciem kasy* ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:42 am
Aidanna mok bray to jezce z wosu pisze xd no tak polska jezyk bardzo trudna jezyk... moj brat pisze jeszcze z wosu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:43 am
Baliaur heyka co porabiacie?? ja wlasnie siedze w cafe na dworcu bo sie pociag z Julka w srodku opoznil sweatdrop baka PKP witaj Baliaur 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee sorry ze tak pooxno witam.. ale mialam resecik.. i musze wszystkie posty nadgonić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:43 am