|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:31 am
eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:31 am
sweet_chii Lethiel Aidanna Lethiel Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k hm.. chyba by mi nie pasował xd .. neeee niee...no bendzie pasowac blaugh ściuemniaczu :> Chii 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee prześlicznie wygladash !!! 3nodding dziejem smile , twoja fryzurka tez niczego sobie biggrin kto mi porzyczy were tail? oddam wink no nieiwiem xd niechce mi sie go z marketu wyciagac razz *podbiega do ozziego i przytula sie* heart ogognek za list blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:32 am
Lavagetas_heqetai eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek O.o ... cio ?? .. nieladnie ?? sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:32 am
Lethiel sweet_chii dziejem smile , twoja fryzurka tez niczego sobie biggrin kto mi porzyczy were tail? oddam wink dziekooje whee 4laugh Aida chyba sprzedaje wink 3nodding kochana moja *cmok* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:33 am
witam wszystkich ponownie...polowy sie udaly o dziwo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:34 am
Lethiel Lavagetas_heqetai eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek O.o ... cio ?? .. nieladnie ?? sad crying bardzo ładnie ale tak...inaczej bzyczku- wydoroślałaś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat witam wszystkich ponownie...polowy sie udaly o dziwo smile Kochanie no pieknie jest bez slow normalnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*ziewa* sory na troche sie wyłączyłam - miała kłopoty z kompem
dziex za przywitanie wink 4laugh
*bierze z okna parapetu kisiel i zaczyna jeść* *szuka w necie coś o 'Drodze Polski do UE' * sweatdrop *klik, klik, klik!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat witam wszystkich ponownie...polowy sie udaly o dziwo smile czesc.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:35 am
Lethiel Kukus nie mogę zebrać się do nauki sweatdrop i tak od 6 lat gonk heh.. skądś to znam blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee ja powinnam sie wziasć za geografie na matoore.. ale mi sie nie chce xp .. argh.. geografii to ja jeszcze nawet nie ruszyłem... za dwa dni polski, za trzy angielski... a ja tkwię na czasach i patrzę tępo w spis lektur
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:35 am
Aidanna sweet_chii Lethiel Aidanna niee...no bendzie pasowac blaugh ściuemniaczu :> Chii 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee prześlicznie wygladash !!! 3nodding dziejem smile , twoja fryzurka tez niczego sobie biggrin kto mi porzyczy were tail? oddam wink no nieiwiem xd niechce mi sie go z marketu wyciagac razz *podbiega do ozziego i przytula sie* heart ogognek za list blaugh jesli tak to moze dam dotacje do gaia... xd [Kukus: Chii, licz cytaty, w mordę][chii: ostatnio nikt tego nie przestrzega :/]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:36 am
Kukus Lethiel Kukus nie mogę zebrać się do nauki sweatdrop i tak od 6 lat gonk heh.. skądś to znam blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee ja powinnam sie wziasć za geografie na matoore.. ale mi sie nie chce xp .. argh.. geografii to ja jeszcze nawet nie ruszyłem... za dwa dni polski, za trzy angielski... a ja tkwię na czasach i patrzę tępo w spis lektur zawsze masz te dwa dni wink ja mam tylko dzisiaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:37 am
heyka co porabiacie??
ja wlasnie siedze w cafe na dworcu bo sie pociag z Julka w srodku opoznil sweatdrop
baka PKP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:37 am
sweet chi to za ile... czy wogole kupujesz bo siem pogubilam sweatdrop ja ten ogonek mam w markecie jak cos sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|