|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:26 am
Aidanna Kitty ShadowCat Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k ja widziałam w markecie za 4.2 k xp no ale ja niestety nimoge tego sprzedac za tyle... musze odebrac spowrotem moje 10k... a w markecie widzilam po 15k sa po 5k. niestety to nie my mamy wplyw na gospodarke gaiaowa... widocznie popyt spada... przykro nam... my tesh czesto tracimy a nie zyskujemy... to jak granie na gieldzie, nic nie masz zapewnione, musisz sie liczyc z ryzykiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:27 am
sweet_chii hello one more time 3nodding heja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii hello one more time 3nodding hejka narka opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh cioś u was ciekawego sie działo ?? wink nieletnia seksi laska zniszczyla moj swiatopoglad.... spadam na obiad domokun O_o ... ze niby ktoora ??!! .. jush ja jej dam !! domokun biedny swiatoogląd opcoosia crying xd *przytuuuuuuuuul* smacznego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus nie mogę zebrać się do nauki sweatdrop i tak od 6 lat gonk heh.. skądś to znam blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee ja powinnam sie wziasć za geografie na matoore.. ale mi sie nie chce xp .. argh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj *wieeeeelki przytuuuuuuuuuul* *wiesz na szyi* whee heart biggrin xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Aidanna Kitty ShadowCat Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k ja widziałam w markecie za 4.2 k xp no ale ja niestety nimoge tego sprzedac za tyle... musze odebrac spowrotem moje 10k... a w markecie widzilam po 15k sa po 5k. niestety to nie my mamy wplyw na gospodarke gaiaowa... widocznie popyt spada... przykro nam... my tesh czesto tracimy a nie zyskujemy... to jak granie na gieldzie, nic nie masz zapewnione, musisz sie liczyc z ryzykiem no dobra.. promocyja 3.5k biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:29 am
Lethiel Aidanna Lethiel Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k hm.. chyba by mi nie pasował xd .. neeee niee...no bendzie pasowac blaugh ściuemniaczu :> Chii 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee prześlicznie wygladash !!! 3nodding dziejem smile , twoja fryzurka tez niczego sobie biggrin kto mi porzyczy were tail? oddam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:29 am
hej Ozziu wink *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:30 am
Aidanna sweet_chii Aidanna Kitty ShadowCat Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k ja widziałam w markecie za 4.2 k xp no ale ja niestety nimoge tego sprzedac za tyle... musze odebrac spowrotem moje 10k... a w markecie widzilam po 15k sa po 5k. niestety to nie my mamy wplyw na gospodarke gaiaowa... widocznie popyt spada... przykro nam... my tesh czesto tracimy a nie zyskujemy... to jak granie na gieldzie, nic nie masz zapewnione, musisz sie liczyc z ryzykiem no dobra.. promocyja 3.5k biggrin no to ja qpiu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna sweet_chii Aidanna Kitty ShadowCat Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k ja widziałam w markecie za 4.2 k xp no ale ja niestety nimoge tego sprzedac za tyle... musze odebrac spowrotem moje 10k... a w markecie widzilam po 15k sa po 5k. niestety to nie my mamy wplyw na gospodarke gaiaowa... widocznie popyt spada... przykro nam... my tesh czesto tracimy a nie zyskujemy... to jak granie na gieldzie, nic nie masz zapewnione, musisz sie liczyc z ryzykiem no dobra.. promocyja 3.5k biggrin ja chetnie kupie ale nie mam tyle w tej chwili...!!! zaraz cos wymysle... sprobuje... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii dziejem smile , twoja fryzurka tez niczego sobie biggrin kto mi porzyczy were tail? oddam wink dziekooje whee 4laugh Aida chyba sprzedaje wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|