|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:18 am
Vykk Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh cioś u was ciekawego sie działo ?? wink hejcia..ja dopiero dotarlem wiec nie wiem smile witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul ogromniasty* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:19 am
witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:20 am
Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k ja widziałam w markecie za 4.2 k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:20 am
Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k hm.. chyba by mi nie pasował xd .. neeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:21 am
Kitty ShadowCat Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k ja widziałam w markecie za 4.2 k xp no ale ja niestety nimoge tego sprzedac za tyle... musze odebrac spowrotem moje 10k... a w markecie widzilam po 15k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:22 am
Aidanna Kitty ShadowCat Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k ja widziałam w markecie za 4.2 k xp no ale ja niestety nimoge tego sprzedac za tyle... musze odebrac spowrotem moje 10k... a w markecie widzilam po 15k eek wow....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:23 am
Lethiel Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k hm.. chyba by mi nie pasował xd .. neeee niee...no bendzie pasowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:23 am
hello one more time 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:24 am
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh cioś u was ciekawego sie działo ?? wink nieletnia seksi laska zniszczyla moj swiatopoglad.... spadam na obiad domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:24 am
sweet_chii hello one more time 3nodding witaj chiii *ogromniasty przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:26 am
Kitty ShadowCat Aidanna Kitty ShadowCat Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k ja widziałam w markecie za 4.2 k xp no ale ja niestety nimoge tego sprzedac za tyle... musze odebrac spowrotem moje 10k... a w markecie widzilam po 15k eek wow.... A ja mam na zbyciu bluebox'a za 4.5k i 2 lisciki z kwietnia...tak mniej wiecej po 6k i niebieskiego head gear'a za symboliczne 900 lub ewentualnie 800 goldow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie mogę zebrać się do nauki sweatdrop i tak od 6 lat gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lethiel Aidanna witam wszystkich nowo przybylych i spytam sie jeszcze raz chcecie were tail za 9k... ewentualnie 8k hm.. chyba by mi nie pasował xd .. neeee niee...no bendzie pasowac blaugh ściuemniaczu :> Chii 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee prześlicznie wygladash !!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|