|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:04 am
opcy racqel mistrz rzutu grejpfrutem i prostowania bananow ! gdzie?!?! eek o kurde ! a wiec to jednak sen!? Aidanna, oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:05 am
kupi... kupi... MUSI KUPIC... moje ciazko zapracowane piniazki xp glupi brat mnie namowil domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:08 am
wicie co wczoraj z iisjahem wymyslilismy!! ze zrobimy na gai z nigo tranzwsetyte... bendzie miec meskie stringi, ponczochy pajeczyna, rozowy ocieplacz i rozowe buty, i szelki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:08 am
Aidanna kupi... kupi... MUSI KUPIC... moje ciazko zapracowane piniazki xp glupi brat mnie namowil domokun a no wlasnie... daj mi linka do tego avi contestu twojego brata bo mi sie gdzies zgoobił xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:09 am
racqel opcy racqel mistrz rzutu grejpfrutem i prostowania bananow ! gdzie?!?! eek o kurde ! a wiec to jednak sen!? Aidanna, oi! *nie wie o co chodzi* hejhej.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:10 am
opcy racqel opcy racqel mistrz rzutu grejpfrutem i prostowania bananow ! gdzie?!?! eek o kurde ! a wiec to jednak sen!? Aidanna, oi! *nie wie o co chodzi* hejhej..... o grejpfruty i banany. dobra, lece do Liverpool'u, narazisko robaczki, bede pozniej !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:11 am
Kitty ShadowCat Aidanna kupi... kupi... MUSI KUPIC... moje ciazko zapracowane piniazki xp glupi brat mnie namowil domokun a no wlasnie... daj mi linka do tego avi contestu twojego brata bo mi sie gdzies zgoobił xp niewiem... niechce mi sie go szukac xp dobra... zaraz ci podam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:15 am
witaj *przytuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:15 am
witajcie 4laugh whee 4laugh
cioś u was ciekawego sie działo ?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:16 am
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh cioś u was ciekawego sie działo ?? wink hhmmmm..... w sumie..... to nic ciekawego... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:17 am
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh cioś u was ciekawego sie działo ?? wink hejcia..ja dopiero dotarlem wiec nie wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:17 am
M-Teen *wchodzi ziewając i przeciągając się* *zieeeeeeeeew* *w jednej ręce tryzma kubek z ikisielem jabłkowym, ktzaraz stawia na parapet idąc do niego wolnym krokiem* *w drugiej ręce trzyma szklanke z wodą* *popija wode* ooo siet.. *mamrocze* *przyglada sie* O.o *podchodzi* *przytuuuuuuuuuuuuul* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|