|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:04 am
opcy Kitty ShadowCat Kukus Motyl_nadziei uwaga! dalam zdjecie na galerie wink teraz musicie mi uwierzyc xp kiedy ja nie chce w to wierzyc... zawsze gdy ma byc juz tak pieknie to dostaje po dupie od zycia... moj los jest przesadzony  heh xp że tak powiem... nawet gdyby mi9ała te 17 lat to nie wiadono czy ona by chciała sie z tobą spotkac xp no z Kukusem by nie chciala?!?!! co ty wygadyjesz.............?!?! jak to co... poprostu... no chyba że Kukus by ją zmusił sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:07 am
teee nuu ^^ dupeczki ^^
Motylek nie wygladasz mi na 15 :] xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy no z Kukusem by nie chciala?!?!! co ty wygadyjesz.............?!?! Kitt jest na mnie sfochowana, bo jej zwrocilem uwage na zachowanie sweatdrop ale poniekad ma racje... nie kazda dziewczyna chce sie umowic z przedstawicielem mojej kasty, przeciez istnieja tez dresiary i trashmetal-lolitas... a jak wiadomo te nie przepadaja za facetami, ktorzy wygladaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jakbym nie powiedziala ile mam lat to rzeczywiscie mopgloby byc tak pieknie blaugh hhahaha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:08 am
//Now Playing: Clockwork [Surface Tension #05] The Guardin' Of Eden [7:53]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:08 am
Kiart Eh ... Czytalem regulamin a takze "inne lektury obowiazkowe", kotre zes mi polecil smile ... zapomnialo mi sie ... MyIE2 nie mialm poprostu ustawione, tak to zawsze w mozilli sie bawie ... ...sorki za moj Blad ... domokun nie ma za co... mnie tez juz wkurza to ciagle nastawianie kodowania sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:09 am
Kitty ShadowCat jak to co... poprostu... no chyba że Kukus by ją zmusił sweatdrop yyyy... ja nie musze dziewczyny zmuszac by sie ze mna spotkala, wybacz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:11 am
opcy //Now Playing: Clockwork [Surface Tension #05] The Guardin' Of Eden [7:53] now playing: Dizzy Gillespie - Salt Peanuts [5:11]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:13 am
Kukus Kitty ShadowCat jak to co... poprostu... no chyba że Kukus by ją zmusił sweatdrop yyyy... ja nie musze dziewczyny zmuszac by sie ze mna spotkala, wybacz xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:13 am
ok ja mykam..historia czeka crying crying Milego dnia heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:14 am
Kukus Kitty ShadowCat jak to co... poprostu... no chyba że Kukus by ją zmusił sweatdrop yyyy... ja nie musze dziewczyny zmuszac by sie ze mna spotkala, wybacz xp eee... a czy ja powiedziałam że tak jest xp to są poprostu pshypushczenia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:16 am
Motyl_nadziei ok ja mykam..historia czeka crying crying Milego dnia heart wink heh... mnie tesh dziś historia czeka... jak mi sie nie chce tego uczyć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:18 am
a mnie czeka jutro rozmowa z paniami z dziekanatu.......... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:19 am
opcy a mnie czeka jutro rozmowa z paniami z dziekanatu.......... gonk powodzenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:22 am
opcy a mnie czeka jutro rozmowa z paniami z dziekanatu.......... gonk bądź dzielnym nińdzia... i pamiętaj by nie batrzeć tym bazyliszkom w oczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|