|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:52 am
uwaga! dalam zdjecie na galerie wink teraz musicie mi uwierzyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:54 am
Kiart Kukus, Gaia nie jest polskim forum wiec jak bys mogl nie uzywac polskich znakow to chyba by sie nic nie stalo ... xd ... bo tak to jest Cie troszke ciezko odczytac ... blaugh ... ale to tylko taka mala drobna dygresja z mojej strony ... xp wink kodowanie ->Unicode UTF-8 3nodding oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:56 am
Motyl_nadziei uwaga! dalam zdjecie na galerie wink teraz musicie mi uwierzyc xp piękne 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:56 am
Kiart Kukus, Gaia nie jest polskim forum wiec jak bys mogl nie uzywac polskich znakow to chyba by sie nic nie stalo ... xd ... bo tak to jest Cie troszke ciezko odczytac ... blaugh ... ale to tylko taka mala drobna dygresja z mojej strony ... xp wink Kiart... jeśli ja tobie po tak dlugim czasie tutaj musze przypominac o zapoznaniu sie z regulaminem to chyba bedziemy mieli malutki problem... przeczytaj sobie wpis o zmianie kodowania... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:57 am
musze nabierac money na skrzydla i bede prawdziwy motylek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:58 am
Kukus Kiart Kukus, Gaia nie jest polskim forum wiec jak bys mogl nie uzywac polskich znakow to chyba by sie nic nie stalo ... xd ... bo tak to jest Cie troszke ciezko odczytac ... blaugh ... ale to tylko taka mala drobna dygresja z mojej strony ... xp wink Kiart... jeśli ja tobie po tak dlugim czasie tutaj musze przypominac o zapoznaniu sie z regulaminem to chyba bedziemy mieli malutki problem... przeczytaj sobie wpis o zmianie kodowania... stare xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd j/k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:59 am
Motyl_nadziei musze nabierac money na skrzydla i bede prawdziwy motylek blaugh niom whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:59 am
Motyl_nadziei uwaga! dalam zdjecie na galerie wink teraz musicie mi uwierzyc xp kiedy ja nie chce w to wierzyc... zawsze gdy ma byc juz tak pieknie to dostaje po dupie od zycia... moj los jest przesadzony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:00 am
Kukus Motyl_nadziei uwaga! dalam zdjecie na galerie wink teraz musicie mi uwierzyc xp kiedy ja nie chce w to wierzyc... zawsze gdy ma byc juz tak pieknie to dostaje po dupie od zycia... moj los jest przesadzony  ta jasne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:01 am
Kukus Motyl_nadziei uwaga! dalam zdjecie na galerie wink teraz musicie mi uwierzyc xp kiedy ja nie chce w to wierzyc... zawsze gdy ma byc juz tak pieknie to dostaje po dupie od zycia... moj los jest przesadzony  zycie jest podle...... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:01 am
Kukus Motyl_nadziei uwaga! dalam zdjecie na galerie wink teraz musicie mi uwierzyc xp kiedy ja nie chce w to wierzyc... zawsze gdy ma byc juz tak pieknie to dostaje po dupie od zycia... moj los jest przesadzony  heh xp że tak powiem... nawet gdyby mi9ała te 17 lat to nie wiadono czy ona by chciała sie z tobą spotkac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:03 am
Kitty ShadowCat Kukus Motyl_nadziei uwaga! dalam zdjecie na galerie wink teraz musicie mi uwierzyc xp kiedy ja nie chce w to wierzyc... zawsze gdy ma byc juz tak pieknie to dostaje po dupie od zycia... moj los jest przesadzony  heh xp że tak powiem... nawet gdyby mi9ała te 17 lat to nie wiadono czy ona by chciała sie z tobą spotkac xp no z Kukusem by nie chciala?!?!! co ty wygadyjesz.............?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:03 am
opcy Kitty ShadowCat Kukus Motyl_nadziei uwaga! dalam zdjecie na galerie wink teraz musicie mi uwierzyc xp kiedy ja nie chce w to wierzyc... zawsze gdy ma byc juz tak pieknie to dostaje po dupie od zycia... moj los jest przesadzony  heh xp że tak powiem... nawet gdyby mi9ała te 17 lat to nie wiadono czy ona by chciała sie z tobą spotkac xp no z Kukusem by nie chciala?!?!! co ty wygadyjesz.............?!?! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:04 am
Kukus Kiart Kukus, Gaia nie jest polskim forum wiec jak bys mogl nie uzywac polskich znakow to chyba by sie nic nie stalo ... xd ... bo tak to jest Cie troszke ciezko odczytac ... blaugh ... ale to tylko taka mala drobna dygresja z mojej strony ... xp wink Kiart... jeśli ja tobie po tak dlugim czasie tutaj musze przypominac o zapoznaniu sie z regulaminem to chyba bedziemy mieli malutki problem... przeczytaj sobie wpis o zmianie kodowania... stare Eh ... Czytalem regulamin a takze "inne lektury obowiazkowe", kotre zes mi polecil smile ... zapomnialo mi sie ... MyIE2 nie mialm poprostu ustawione, tak to zawsze w mozilli sie bawie ... ...sorki za moj Blad ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:04 am
chyba czas zrobic sobie sesje zdjeciowa... pytanie brzmi: przed czy po zaliczeniem lazienki... moj irokez przypomina stog siana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|