|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:44 am
Kukus czesc, bucu  ...nie ma to jak spotkanie po latach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:45 am
Ja- Yosei Motyl_nadziei Kitty ShadowCat Motyl_nadziei jasne ryj ja pokemon eek widzialam Twoje zdjecia eek slicznie wygladasz,zgadne masz 15 lat :>? sad *ociera łezki* nie... 13 sweatdrop aha wygladasz na wiecej..zreszta tak jak ja..uwierzysz ze mam 15 lat? xp ...raju... O.o ...Ty naprawde masz 15 lat?... dlaczego nikt mi nie wierzy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus czesc, bucu  hejk....... wlasnie moj mlodzienczy zapal poszedl w ch.... zanaczy sie zostal zniszczony.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ja nie uwierze.......... crying <******** prokurator stressed xp bucu... pamiętaj, zawsze sprawdzaj dokumenty... granica wieku granicą prawa [i bezpieczeństwa twego tyłka, bo w śledczym łatwo zaprzyjaźnić się ze współwięźniem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:46 am
Motyl_nadziei dlaczego nikt mi nie wierzy crying ...znaczy się - ja Ci wierze ...ale jestes w szoku, szczerze powiedziawszy... ...sory, że pytam - ale rocznikowo to jesteś 1990?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:47 am
to ja sobie ide polowic razz moze sie wkoncu naucze...pozniej wroce.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Motyl_nadziei Ja- Yosei Motyl_nadziei Kitty ShadowCat Motyl_nadziei jasne ryj ja pokemon eek widzialam Twoje zdjecia eek slicznie wygladasz,zgadne masz 15 lat :>? sad *ociera łezki* nie... 13 sweatdrop aha wygladasz na wiecej..zreszta tak jak ja..uwierzysz ze mam 15 lat? xp ...raju... O.o ...Ty naprawde masz 15 lat?... dlaczego nikt mi nie wierzy crying ...znaczy się - ja Ci wierze ...ale jestes w szoku, szczerze powiedziawszy... ...sory, że pytam - ale rocznikowo to jesteś 1990? tak -__- [Kukus: ogarniaj cytaty... max. 5 chmurek]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Motyl_nadziei dlaczego nikt mi nie wierzy crying nio powiedzmy... ja ci wierze whee jakby się tak pshyjshec wyglądasz na 15 4laugh whee wink *glaq glasq* nie smutaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Motyl_nadziei aha wygladasz na wiecej..zreszta tak jak ja..uwierzysz ze mam 15 lat? xp i żeś złamała mą wiarę w sprawiedliwość na świecie... jednak idę w ślady buca... ale przynajmniej skończonę, bo jeśli tak to prokuratura już nie grozi  a gdzie mieszkasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:48 am
Kukus opcy ja nie uwierze.......... crying <******** prokurator stressed xp bucu... pamiętaj, zawsze sprawdzaj dokumenty... granica wieku granicą prawa [i bezpieczeństwa twego tyłka, bo w śledczym łatwo zaprzyjaźnić się ze współwięźniem] Pamietam 3nodding -> Safety First!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Motyl_nadziei Ja- Yosei Motyl_nadziei Kitty ShadowCat Motyl_nadziei jasne ryj ja pokemon eek widzialam Twoje zdjecia eek slicznie wygladasz,zgadne masz 15 lat :>? sad *ociera łezki* nie... 13 sweatdrop aha wygladasz na wiecej..zreszta tak jak ja..uwierzysz ze mam 15 lat? xp ...raju... O.o ...Ty naprawde masz 15 lat?... dlaczego nikt mi nie wierzy crying Ja ci wierze ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dam wam takiego normalne zdjecie na galerie to moze uwierzycie^^ bo te z sesji postarzaja :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:49 am
Motyl_nadziei dam wam takiego normalne zdjecie na galerie to moze uwierzycie^^ bo te z sesji postarzaja :> nio dobsh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:52 am
...dobra, ja lecę ...trzymajcie sie ludzie ...Sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:52 am
Kukus Motyl_nadziei aha wygladasz na wiecej..zreszta tak jak ja..uwierzysz ze mam 15 lat? xp i żeś złamała mą wiarę w sprawiedliwość na świecie... jednak idę w ślady buca... ale przynajmniej skończonę, bo jeśli tak to prokuratura już nie grozi  a gdzie mieszkasz? Kukus, Gaia nie jest polskim forum wiec jak bys mogl nie uzywac polskich znakow to chyba by sie nic nie stalo ... xd ... bo tak to jest Cie troszke ciezko odczytac ... blaugh ... ale to tylko taka mala drobna dygresja z mojej strony ... xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|