|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:37 am
zmykam nie bede sobie psuc humoru od samego rana ...papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:38 am
Nightmaree revcat Nightmaree bede sie darła Aaaaandrzej gonk juz tak nie krzycz.. smile juz jestem.. a fajne zdjecie...to ja? hihihi Skalbie to synuś nasz nie poznajesz? sad a faktycznie chyba jeszcze zaspany jestem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:38 am
Kitty ShadowCat Motyl_nadziei jasne ryj ja pokemon eek widzialam Twoje zdjecia eek slicznie wygladasz,zgadne masz 15 lat :>? sad *ociera łezki* nie... 13 sweatdrop aha wygladasz na wiecej..zreszta tak jak ja..uwierzysz ze mam 15 lat? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Motyl_nadziei Kitty ShadowCat Motyl_nadziei jasne ryj ja pokemon eek widzialam Twoje zdjecia eek slicznie wygladasz,zgadne masz 15 lat :>? sad *ociera łezki* nie... 13 sweatdrop aha wygladasz na wiecej..zreszta tak jak ja..uwierzysz ze mam 15 lat? xp ja nie uwierze.......... crying <******** prokurator stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:42 am
 *z czelusci piekiel przybyl oto ten, ktory was sponiewiera*  powitajcie mnie choralnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree zmykam nie bede sobie psuc humoru od samego rana ...papa wink Nightmaree *zginela w wypadku tragicznym*............... To ty jednak zyjesz ... xd ...Papa Hejka Opcy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Motyl_nadziei Kitty ShadowCat Motyl_nadziei jasne ryj ja pokemon eek widzialam Twoje zdjecia eek slicznie wygladasz,zgadne masz 15 lat :>? sad *ociera łezki* nie... 13 sweatdrop aha wygladasz na wiecej..zreszta tak jak ja..uwierzysz ze mam 15 lat? xp ja nie uwierze.......... crying <******** prokurator stressed xp lol xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:43 am
Motyl_nadziei Kitty ShadowCat Motyl_nadziei jasne ryj ja pokemon eek widzialam Twoje zdjecia eek slicznie wygladasz,zgadne masz 15 lat :>? sad *ociera łezki* nie... 13 sweatdrop aha wygladasz na wiecej..zreszta tak jak ja..uwierzysz ze mam 15 lat? xp nie.... wygladasz na 18 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Motyl_nadziei Kitty ShadowCat Motyl_nadziei jasne ryj ja pokemon eek widzialam Twoje zdjecia eek slicznie wygladasz,zgadne masz 15 lat :>? sad *ociera łezki* nie... 13 sweatdrop aha wygladasz na wiecej..zreszta tak jak ja..uwierzysz ze mam 15 lat? xp ...raju... O.o ...Ty naprawde masz 15 lat?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:44 am
Kukus  *z czelusci piekiel przybyl oto ten, ktory was sponiewiera*  powitajcie mnie choralnie  Witaj ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|