|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:28 am
revcat Nightmaree * siada w kacie i czeka na Andrzejka* sad witajcie smile *poschodzi i caluje w czolko* to jednak prawda ze wczoraj gaia byla zepsuta sad sie doczekalam wkoncu *wdrapuje sie na kolanka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:28 am
Nightmaree bede sie darła Aaaaandrzej gonk ...oj nie drzyj się, ludzie chcą spać ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:29 am
Ja- Yosei Nightmaree bede sie darła Aaaaandrzej gonk ...oj nie drzyj się, ludzie chcą spać ... *podbiega gryzie w ucho i chowa sie w kacie wrrrrr*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:30 am
Nightmaree bede sie darła Aaaaandrzej gonk :rzuca cegla z nad Basenu Durem ale niestety chybia ... gonk ... ... nie drzyj sie tak bo mi ryby ploszysz ... !! scream : Witaj revcat wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:30 am
Kitty ShadowCat Kiart Kitty ShadowCat O.o. *zieeeeeew* witajcie whee 4laugh a wczoraj gaia sie zepsuła jak na moje zawołanie eek Witaj ...^^ wink witaj.... piękna pogoda prawda? mimo że pada whee witaj Motylq *podaje łapkę* miło cie poznać biggrin 3nodding whee ta fotka w twojej sygnaturce to twoja? wink tak moja wink wiecej w galerii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:32 am
Nightmaree bede sie darła Aaaaandrzej gonk juz tak nie krzycz.. smile juz jestem.. a fajne zdjecie...to ja? hihihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:32 am
*zginela w wypadku tragicznym*...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:33 am
Nightmaree *zginela w wypadku tragicznym*............... ...i tak Ci to długo zajęło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Nightmaree bede sie darła Aaaaandrzej gonk juz tak nie krzycz.. smile juz jestem.. a fajne zdjecie...to ja? hihihi Skalbie to synuś nasz nie poznajesz? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Motyl_nadziei Kitty ShadowCat Kiart Kitty ShadowCat O.o. *zieeeeeew* witajcie whee 4laugh a wczoraj gaia sie zepsuła jak na moje zawołanie eek Witaj ...^^ wink witaj.... piękna pogoda prawda? mimo że pada whee witaj Motylq *podaje łapkę* miło cie poznać biggrin 3nodding whee ta fotka w twojej sygnaturce to twoja? wink tak moja wink wiecej w galerii 3nodding eek jesteś... piękna eek a ja mam ryj jak pokemon crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:35 am
Ja- Yosei Nightmaree *zginela w wypadku tragicznym*............... ...i tak Ci to długo zajęło... niesamowicie mily jestes.. dziekuje bardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:35 am
Kitty ShadowCat Motyl_nadziei Kitty ShadowCat Kiart Kitty ShadowCat O.o. *zieeeeeew* witajcie whee 4laugh a wczoraj gaia sie zepsuła jak na moje zawołanie eek Witaj ...^^ wink witaj.... piękna pogoda prawda? mimo że pada whee witaj Motylq *podaje łapkę* miło cie poznać biggrin 3nodding whee ta fotka w twojej sygnaturce to twoja? wink tak moja wink wiecej w galerii 3nodding eek jesteś... piękna eek a ja mam ryj jak pokemon crying jasne ryj ja pokemon eek widzialam Twoje zdjecia eek slicznie wygladasz,zgadne masz 15 lat :>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:37 am
Nightmaree Ja- Yosei Nightmaree *zginela w wypadku tragicznym*............... ...i tak Ci to długo zajęło... niesamowicie mily jestes.. dziekuje bardzo ...ależ proszę bardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:37 am
Motyl_nadziei jasne ryj ja pokemon eek widzialam Twoje zdjecia eek slicznie wygladasz,zgadne masz 15 lat :>? sad *ociera łezki* nie... 13 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|