|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:46 pm
@Motyl_nadziei: masz za duzego siga........... max 500x500 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:46 pm
agut mozna kochac na odleglosc, ale trzeba tego kogos znac... a ona nawet GO NIE WIDZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:47 pm
Vykk hejka wsyzstkim... jestem zmarnowany*wzdech* *witaj vykkus* skacze na niego i go przewraca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen agut mozna kochac na odleglosc, ale trzeba tego kogos znac... a ona nawet GO NIE WIDZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!! to się nazywa... yyy.... błędy młodości?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat a moze ja sobie takie zapodam coo??? moze nie bede juz mial zadyszki wink razz jak sadzicie? hih bo to normalnie byl by cud biggrin dla ciebie to juz za pozno jest Kot. Z ciebie juz nigdy nic nie bedzie - i umrzesz prawiczkiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:48 pm
racqel Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat jak byłam w indiach to tam trawka jest na porządq dziennym 3nodding strasznie dużo osą pali smile nawet wymyślili papierosy ziołowe zapobiegające astmie, xd bardzo zabawna plotka... bardzo stare jaka plotka? ja to widziałam na własne oczy xp jak to? tak - zapalisz raz i juz nie bedziesz miec astmy, czy widzialas goscia ktory palil toto cale zycie i nic mu nie bylo, czy po prostu ktos ci tak powiedzial? czy moze zylas w Indiach przez 40 i widzialas jak ludzie to pala i nie maja dzieki temu astmy? to jak to jest?!!? a czy ja powiedziałam że te papierosy działają? ja zrozumiałam to tak, że chii powiedziała że takie papierosy nie istnieją i to tylko plotka... sweatdrop sama sądzę że wcale takie papierosy nie pomagają xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:48 pm
sweet_chii Vykk hejka wsyzstkim... jestem zmarnowany*wzdech* *witaj vykkus* skacze na niego i go przewraca xd witaj...zmienilas sie... *pada na ziemie pod jej ciezarem...nawet nie pruboje sie podnosic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:50 pm
M-Teen agut mozna kochac na odleglosc, ale trzeba tego kogos znac... a ona nawet GO NIE WIDZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlatego mowie ze mozna, ale trzeba go znac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|