|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:26 pm
agut hehe....jak bedziesz miala okazje to sprobuj, zajebiste uczucie xd jush mi proponowano ale odmówiłam sad ale jakie to uczucie? jak po alkoholu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobry skunks nie jest zly 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Ibris agut Ibris Krzaki, palenie... XD Powinnyscie pic Kubusia albo Pysia, a nie kurcze z trawka siedziec ;> Z tego i tak zadnych krozysci nie ma... z tym ze nie konieczmnie razz A pozatym to tylko raz na jakis czas biggrin A kubusie i pysie tez pije smile A ze zrodelka pijesz? Ee... okej, łodewa XD Exaxxion ahh... Jya, Illune ;> Najzdrowsza uzywka - lozkowa? mozna sie tylko 'kilku' chorob nabawic - ale za to jakich !!! dziwnych ? biggrin razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:27 pm
sweet_chii agut Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat agut Ibris Krzaki, palenie... XD Powinnyscie pic Kubusia albo Pysia, a nie kurcze z trawka siedziec ;> Z tego i tak zadnych krozysci nie ma... z tym ze nie konieczmnie razz A pozatym to tylko raz na jakis czas biggrin A kubusie i pysie tez pije smile jejq... ty palisz trawke? O_o... Eredin też? eek odpowiesh? zadko palimy....ale sie zdarza redface wink niestety glupi ludzie wciaz istnieja... na tym swiecie stare milo mi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:27 pm
M-Teen stare ...................... nie bede nawet trwonic mych slow ani sie produkowac bezcelowo XP jestes po prostu uprzedzona, dzieczyna tez chce miec cos z zycia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:28 pm
M-Teen stare ...................... nie bede nawet trwonic mych slow ani sie produkowac bezcelowo XP ale jeden raz mi nie zaszkodzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat agut hehe....jak bedziesz miala okazje to sprobuj, zajebiste uczucie xd jush mi proponowano ale odmówiłam sad ale jakie to uczucie? jak po alkoholu? inne....czujesz sie jak by grawitacji prawie nie bylo, wszystko cie smieszy i wogole....fajnie jest razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut sweet_chii agut Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat agut Ibris Krzaki, palenie... XD Powinnyscie pic Kubusia albo Pysia, a nie kurcze z trawka siedziec ;> Z tego i tak zadnych krozysci nie ma... z tym ze nie konieczmnie razz A pozatym to tylko raz na jakis czas biggrin A kubusie i pysie tez pije smile jejq... ty palisz trawke? O_o... Eredin też? eek odpowiesh? zadko palimy....ale sie zdarza redface wink niestety glupi ludzie wciaz istnieja... na tym swiecie stare milo mi stare to jeszcze gorzej... powinnas sie raczej smucic... zal mi ciebie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:29 pm
racqel M-Teen stare ...................... nie bede nawet trwonic mych slow ani sie produkowac bezcelowo XP jestes po prostu uprzedzona, dzieczyna tez chce miec cos z zycia... jak powiedzial nasz prezes dobry skunik nie jest zly biggrin ale z umiarem naturale wink buahaha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:30 pm
agut Kitty ShadowCat agut hehe....jak bedziesz miala okazje to sprobuj, zajebiste uczucie xd jush mi proponowano ale odmówiłam sad ale jakie to uczucie? jak po alkoholu? inne....czujesz sie jak by grawitacji prawie nie bylo, wszystko cie smieszy i wogole....fajnie jest razz faaaza... a nie wpadne w nałoog jak raz sproobooje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat M-Teen stare ...................... nie bede nawet trwonic mych slow ani sie produkowac bezcelowo XP ale jeden raz mi nie zaszkodzi sweatdrop i to jest pierwsze bledne myslenie juz na samym poczatku... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat racqel M-Teen stare ...................... nie bede nawet trwonic mych slow ani sie produkowac bezcelowo XP jestes po prostu uprzedzona, dzieczyna tez chce miec cos z zycia... jak powiedzial nasz prezes dobry skunik nie jest zly biggrin ale z umiarem naturale wink buahaha biggrin Jasne ze tak, umiar zawsze musi byc we wszystkim!!Ale ja tam nie zaluje, przynajmniej troche z zycia korzystam, a jak komus to nie pasuje to nie moj problem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat racqel Ibris agut Ibris Krzaki, palenie... XD Powinnyscie pic Kubusia albo Pysia, a nie kurcze z trawka siedziec ;> Z tego i tak zadnych krozysci nie ma... z tym ze nie konieczmnie razz A pozatym to tylko raz na jakis czas biggrin A kubusie i pysie tez pije smile A ze zrodelka pijesz? Ee... okej, łodewa XD Exaxxion ahh... Jya, Illune ;> Najzdrowsza uzywka - lozkowa? mozna sie tylko 'kilku' chorob nabawic - ale za to jakich !!! dziwnych ? biggrin razz zawodowych Kocur. z a w o d o w y c h
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:31 pm
racqel M-Teen stare ...................... nie bede nawet trwonic mych slow ani sie produkowac bezcelowo XP jestes po prostu uprzedzona, dzieczyna tez chce miec cos z zycia... 'O! Eredin pali to ja też!' stare to miałam na myśli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:31 pm
Kitty ShadowCat agut Kitty ShadowCat agut hehe....jak bedziesz miala okazje to sprobuj, zajebiste uczucie xd jush mi proponowano ale odmówiłam sad ale jakie to uczucie? jak po alkoholu? inne....czujesz sie jak by grawitacji prawie nie bylo, wszystko cie smieszy i wogole....fajnie jest razz faaaza... a nie wpadne w nałoog jak raz sproobooje? nie....... ale bedziesz widziala rozowe stwory o twarzy kristiny agilery......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|