|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:10 pm
agut Illune M-Teen Illune a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam? zamnikj sie *przytuuul* xd *podaje rumek* ;> masz słońce, wiem ze przytul nie da ci tyle co da ci rumek blaugh 3nodding PS. aj prezesku XD *przytuuuul opcego* nie chce xd Agut taa? ja nie jestem i tak zainteresowana: palic nie umiem xd moge cie nauczyc jak chcesz blaugh juz mi Yumi ostatnio dala lekcje ;D myslalam ze sie udusze w krzakach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:10 pm
Kitty ShadowCat witaj Ibris biggrin whee 4laugh ładnie wyglądasz 3nodding Dziekuje, Kage tez mi to powtarza XDD Marlly - hmh... cytuje, luzuj poslady wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:11 pm
Marlly to ja lecem bo widze ze i tak nikt nie kce ze mna gadac... crying crying crying bo si enie przylaczylas do zadnej rozmowy, ani nie podalas tematu....ale jak idziesz to papa dobrej nocki zycem *cmok w polik....spiewa jej kolysanke na dobranoc blaugh * Ibris: Niom w chorzowskim....bylas z Paulina wtedy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:12 pm
racqel panie prezesie, otoz jeste sprawa. siedze na tym zadu*** w Manchesterze a na komputerze z ktorego pisze mam zablokowane porty na ktorych dziala gg, wiec nawet aternatywny GAD nie rusza... natomiast pilnie potrzebuje sie skontaktowac z moim agentem revcatem na privie. Posiadam tutaj system linuks a nawet program GAIM - jednak nie potrafie z niego skorzytac, bo jestem zupelnie zielony. Drogi Panie Prezesie, czy moglby pan cos z tym zrobic z laski swojej? howgh! no ale Gaim jak dziala za pomoca protokolu z gg to chyba kozysta z tych samych portow........ w skrajnym przypadku mozna pokoj na czacie jakims zalozyc...... (tyle ze musisz miec jave)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:13 pm
Illune agut Illune M-Teen Illune a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam? zamnikj sie *przytuuul* xd *podaje rumek* ;> masz słońce, wiem ze przytul nie da ci tyle co da ci rumek blaugh 3nodding PS. aj prezesku XD *przytuuuul opcego* nie chce xd Agut taa? ja nie jestem i tak zainteresowana: palic nie umiem xd moge cie nauczyc jak chcesz blaugh juz mi Yumi ostatnio dala lekcje ;D myslalam ze sie udusze w krzakach xd e tam nie udusisz sie razz Najwyzej troche pokaszlesz xd Ale to jest tego warte...*rozmarzona... blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:14 pm
O.o. *zaczyna tańczyć* yeee..... bezele kochana ..... blaugh
*odbija jej coś* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:16 pm
Krzaki, palenie... XD Powinnyscie pic Kubusia albo Pysia, a nie kurcze z trawka siedziec ;> Z tego i tak zadnych krozysci nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:16 pm
opcy racqel panie prezesie, otoz jeste sprawa. siedze na tym zadu*** w Manchesterze a na komputerze z ktorego pisze mam zablokowane porty na ktorych dziala gg, wiec nawet aternatywny GAD nie rusza... natomiast pilnie potrzebuje sie skontaktowac z moim agentem revcatem na privie. Posiadam tutaj system linuks a nawet program GAIM - jednak nie potrafie z niego skorzytac, bo jestem zupelnie zielony. Drogi Panie Prezesie, czy moglby pan cos z tym zrobic z laski swojej? howgh! no ale Gaim jak dziala za pomoca protokolu z gg to chyba kozysta z tych samych portow........ w skrajnym przypadku mozna pokoj na czacie jakims zalozyc...... (tyle ze musisz miec jave) jakos sie to zalatwi. najwyzej jutro cie jeszcze pomecze o to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:17 pm
Ibris Krzaki, palenie... XD Powinnyscie pic Kubusia albo Pysia, a nie kurcze z trawka siedziec ;> Z tego i tak zadnych krozysci nie ma... eek O_o eek trawka eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Krzaki, palenie... XD Powinnyscie pic Kubusia albo Pysia, a nie kurcze z trawka siedziec ;> Z tego i tak zadnych krozysci nie ma... *patrzy na swoja butelke po kubusia przy klawiaturze* xd xd okey ja spadam czuje sie zgnieciona xd papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Krzaki, palenie... XD Powinnyscie pic Kubusia albo Pysia, a nie kurcze z trawka siedziec ;> Z tego i tak zadnych krozysci nie ma... z tym ze nie konieczmnie razz A pozatym to tylko raz na jakis czas biggrin A kubusie i pysie tez pije smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:18 pm
agut Illune agut Illune M-Teen Illune a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam? zamnikj sie *przytuuul* xd *podaje rumek* ;> masz słońce, wiem ze przytul nie da ci tyle co da ci rumek blaugh 3nodding PS. aj prezesku XD *przytuuuul opcego* nie chce xd Agut taa? ja nie jestem i tak zainteresowana: palic nie umiem xd moge cie nauczyc jak chcesz blaugh juz mi Yumi ostatnio dala lekcje ;D myslalam ze sie udusze w krzakach xd e tam nie udusisz sie razz Najwyzej troche pokaszlesz xd Ale to jest tego warte...*rozmarzona... blaugh *demoralizuja dzieci... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Ibris Krzaki, palenie... XD Powinnyscie pic Kubusia albo Pysia, a nie kurcze z trawka siedziec ;> Z tego i tak zadnych krozysci nie ma... z tym ze nie konieczmnie razz A pozatym to tylko raz na jakis czas biggrin A kubusie i pysie tez pije smile jejq... ty palisz trawke? O_o... Eredin też? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ibris Krzaki, palenie... XD Powinnyscie pic Kubusia albo Pysia, a nie kurcze z trawka siedziec ;> Z tego i tak zadnych krozysci nie ma... *patrzy na swoja butelke po kubusia przy klawiaturze* xd xd okey ja spadam czuje sie zgnieciona xd papa papatki *przytuuuuuuuuul smile *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|