|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:05 pm
Illune a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam? no....jakas fajka pokoju krazyla czy cos blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam? zamnikj sie *przytuuul* xd *podaje rumek* ;> masz słońce, wiem ze przytul nie da ci tyle co da ci rumek blaugh 3nodding PS. aj prezesku XD *przytuuuul opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panie prezesie, otoz jeste sprawa. siedze na tym zadu*** w Manchesterze a na komputerze z ktorego pisze mam zablokowane porty na ktorych dziala gg, wiec nawet aternatywny GAD nie rusza... natomiast pilnie potrzebuje sie skontaktowac z moim agentem revcatem na privie. Posiadam tutaj system linuks a nawet program GAIM - jednak nie potrafie z niego skorzytac, bo jestem zupelnie zielony. Drogi Panie Prezesie, czy moglby pan cos z tym zrobic z laski swojej? howgh!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii o wlasnie, musze sciagnac to piosenke xd heshesh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Illune a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam? A moshe tesh chcesh tooli tooli? xp ta zawsze xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:06 pm
opcy sweet_chii opcy podoba....... tylko wzielas mnie z zaskoczenia...... wink hihi smile , cieszem siem, ze ci sie podoba :* mam nadzieje, ze bedziesz jutro na gg, bo mam cos z fizy niejasnego wink jutro jestem..... w poniedzialek mnie nie ma bo jade na uczelnie papiery pozalatwiac.... ok ok smile , no to jestesmy umowieni :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:06 pm
Ibris Illune a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam? A moshe tesh chcesh tooli tooli? xp heyka Ibris blaugh *przytula ja* milo Cie bylo poznac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:07 pm
M-Teen revcat M-Teen Kitty ShadowCat yey... idu do idola blaugh hej chii -przytuuuuuuuuuuul- 4laugh niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuuuuli sad *huuuuuuuuuuuuuuuuuugs Kitt* a kto mnie przytuli odczytaj pm smile jeju czemu nie *przytula mocno* smile lepiej ? wink wolałabym przytula na zywca XD za chwile ci napisze cała historie whee ok czekam az mi napiszesz smile a tulenie ludzka rzecz biggrin i nie tylko ludzka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:07 pm
M-Teen Illune a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam? zamnikj sie *przytuuul* xd *podaje rumek* ;> masz słońce, wiem ze przytul nie da ci tyle co da ci rumek blaugh 3nodding PS. aj prezesku XD *przytuuuul opcego* nie chce xd Agut taa? ja nie jestem i tak zainteresowana: palic nie umiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:08 pm
agut Ibris Illune a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam? A moshe tesh chcesh tooli tooli? xp heyka Ibris blaugh *przytula ja* milo Cie bylo poznac biggrin Emm... park chorzowski? ;> Anu, milo... Witamy wszystkich xd To, ze tulenie to ludzka rzecz - rozumiem. Ale jest takie przyslowie... co za duzo, to niezdrowo. A do tego mam dosc cukru na dzien dzisiejszy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:09 pm
Illune M-Teen Illune a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam? zamnikj sie *przytuuul* xd *podaje rumek* ;> masz słońce, wiem ze przytul nie da ci tyle co da ci rumek blaugh 3nodding PS. aj prezesku XD *przytuuuul opcego* nie chce xd Agut taa? ja nie jestem i tak zainteresowana: palic nie umiem xd moge cie nauczyc jak chcesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
to ja lecem bo widze ze i tak nikt nie kce ze mna gadac... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Ibris biggrin whee 4laugh ładnie wyglądasz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:10 pm
Marlly to ja lecem bo widze ze i tak nikt nie kce ze mna gadac... crying crying crying papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:10 pm
Ibris agut Ibris Illune a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam? A moshe tesh chcesh tooli tooli? xp heyka Ibris blaugh *przytula ja* milo Cie bylo poznac biggrin Emm... park chorzowski? ;> Anu, milo... Witamy wszystkich xd To, ze tulenie to ludzka rzecz - rozumiem. Ale jest takie przyslowie... co za duzo, to niezdrowo. A do tego mam dosc cukru na dzien dzisiejszy XD faktycznie co za duzo to niezdrowo ale tez od przybytku glowa nie boli wink ale rozumiem za duzo cukru okey smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|