|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:00 pm
Kitty ShadowCat yey... idu do idola blaugh hej chii -przytuuuuuuuuuuul- 4laugh niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuuuuli sad *huuuuuuuuuuuuuuuuuugs Kitt* a kto mnie przytuli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:00 pm
sweet_chii opcy hej chii......... co ci sie stalo w , ze sie tak wyraze, glowe?? nie podoba ci sie crying podoba....... tylko wzielas mnie z zaskoczenia...... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:01 pm
Sereg-Run *ziewa* Idę spać... Dobranoc wszystkim! bywaj ni00biku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Kitty ShadowCat yey... idu do idola blaugh hej chii -przytuuuuuuuuuuul- 4laugh niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuuuuli sad *huuuuuuuuuuuuuuuuuugs Kitt* a kto mnie przytuli odczytaj pm smile jeju czemu nie *przytula mocno* smile lepiej ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:02 pm
opcy sweet_chii opcy hej chii......... co ci sie stalo w , ze sie tak wyraze, glowe?? nie podoba ci sie crying podoba....... tylko wzielas mnie z zaskoczenia...... wink hihi smile , cieszem siem, ze ci sie podoba :* mam nadzieje, ze bedziesz jutro na gg, bo mam cos z fizy niejasnego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Kitty ShadowCat yey... idu do idola blaugh hej chii -przytuuuuuuuuuuul- 4laugh niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuuuuli sad lol....kitty na idola!! xd *przytuuuuuuuuuuulllaaaaaaaa ja mocniutko smile * Yey *wielkieeeeeeee tuuuuuuuuulimyy* blaugh *tuuuuuuuli sie do chii* 4laugh Marlly- nio jasne że możesz whee Łelkam tu de Kendi Szop heart xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej chii -przytuuuuuuuuuuul- 4laugh niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuuuuli sad *huuuuuuuuuuuuuuuuuugs Kitt*
a kto mnie przytuli
eee ja moge... question biggrin *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:03 pm
Sereg-Run *ziewa* Idę spać... Dobranoc wszystkim! dobranoc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat M-Teen Kitty ShadowCat yey... idu do idola blaugh hej chii -przytuuuuuuuuuuul- 4laugh niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuuuuli sad *huuuuuuuuuuuuuuuuuugs Kitt* a kto mnie przytuli odczytaj pm smile jeju czemu nie *przytula mocno* smile lepiej ? wink wolałabym przytula na zywca XD za chwile ci napisze cała historie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:04 pm
Kitty ShadowCat agut Kitty ShadowCat yey... idu do idola blaugh hej chii -przytuuuuuuuuuuul- 4laugh niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuuuuli sad lol....kitty na idola!! xd *przytuuuuuuuuuuulllaaaaaaaa ja mocniutko smile * Yey *wielkieeeeeeee tuuuuuuuuulimyy* blaugh *tuuuuuuuli sie do chii* 4laugh Marlly- nio jasne że możesz whee Łelkam tu de Kendi Szop heart xd xd o wlasnie, musze sciagnac to piosenke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:04 pm
Illune a co wy sie tak tulicie ? neutral Odbilo wam? A moshe tesh chcesh tooli tooli? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:05 pm
sweet_chii opcy podoba....... tylko wzielas mnie z zaskoczenia...... wink hihi smile , cieszem siem, ze ci sie podoba :* mam nadzieje, ze bedziesz jutro na gg, bo mam cos z fizy niejasnego wink jutro jestem..... w poniedzialek mnie nie ma bo jade na uczelnie papiery pozalatwiac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|