|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:56 pm
M-Teen opcy Marlly nic dziwnego bo jestem nowa... ale mozesz chyba wybaczyc wink Żaneta, milo mi xd a ja jestem gildiowym ignorantem! 3nodding i prezesem wink siemka chii*przytul* czesc m biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej chii......... co ci sie stalo w , ze sie tak wyraze, glowe??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o kurde ! wygladasz jak ze starwarsow !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:57 pm
opcy hej chii......... co ci sie stalo w , ze sie tak wyraze, glowe?? nie podoba ci sie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yey... idu do idola blaugh hej chii -przytuuuuuuuuuuul- 4laugh niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuuuuli sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel o kurde ! wygladasz jak ze starwarsow ! taaak? eek ... nigdy tego nie ogladalam... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:58 pm
jak najbardziej...... ignoruje profesjonalnie......... racqel o kurde ! wygladasz jak ze starwarsow ! OMG... Stormtrooper!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai uciekam- Lava sie wkurzył na telefona- papa xd papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat yey... idu do idola blaugh hej chii -przytuuuuuuuuuuul- 4laugh niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuuuuli sad ja moge o ile nie masz nic przeciwko whee whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly opcy Marlly nic dziwnego bo jestem nowa... ale mozesz chyba wybaczyc wink Żaneta, milo mi xd a ja jestem gildiowym ignorantem! 3nodding ignorantem?? question ignorantem !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat yey... idu do idola blaugh hej chii -przytuuuuuuuuuuul- 4laugh niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuuuuli sad *tuli ja* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:59 pm
racqel Marlly opcy Marlly nic dziwnego bo jestem nowa... ale mozesz chyba wybaczyc wink Żaneta, milo mi xd a ja jestem gildiowym ignorantem! 3nodding ignorantem?? question ignorantem ! full wypas smile wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:00 pm
*ziewa* Idę spać... Dobranoc wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:00 pm
Kitty ShadowCat yey... idu do idola blaugh hej chii -przytuuuuuuuuuuul- 4laugh niech mnie ktoś przytuuuuuuuuuuuuuuli sad lol....kitty na idola!! xd *przytuuuuuuuuuuulllaaaaaaaa ja mocniutko smile *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|