|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:51 pm
racqel revcat racqel revcat chcialem isc spac ale nie moge cos zasnac wiec wrocilem smile witam wszystkich ponownie smile biggrin hejhej! he he he wrocilem biggrin wynalazlem sposob na komuniakcje nasza... ale musze go dopracowac biggrin jak dopracuje powiem ci co i jak biggrin ok. czekam! jak nie masz mozliwosci zainstalowac gg.... a masz przegladarke z java to sprobuj tego: http://www.gad.alternatywa.info/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Lavagetas_heqetai hej Ill wink
Czemu ja nie moge sciagnac tapetki na telefon??? crying heyka *przytul* Moze masz nieaktywny GPRS w telefonie....sprawdz to sobie smile no wlasnie skonfigurowalem na drugim profilu i tez klapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Ozzwald M-Teen za szybko posty lecą xp GABA JA SIE Z TOMĄ ZGADZAM!!! blaugh walnij sobie lufe to nawet nie bedziesz na to uwagi zwracac... ijee....zgadzam sie razz Tylko sie podziel ziom xd *daje jej beczke rumku* masz , ja mam jeszcze cały zapas mojego nektaru blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:52 pm
Lavagetas_heqetai Illune to sciagnij jeszcze raz ale z innej gazety/ strony *glaszcze Pisia* Czesc Misao :* kasiorki brak niestety obejdziesz sie bez tapetki 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:52 pm
nic dziwnego bo jestem nowa... ale mozesz chyba wybaczyc wink
Żaneta, milo mi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:53 pm
uciekam- Lava sie wkurzył na telefona- papa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel revcat racqel revcat chcialem isc spac ale nie moge cos zasnac wiec wrocilem smile witam wszystkich ponownie smile biggrin hejhej! he he he wrocilem biggrin wynalazlem sposob na komuniakcje nasza... ale musze go dopracowac biggrin jak dopracuje powiem ci co i jak biggrin ok. czekam! jak nie masz mozliwosci zainstalowac gg.... a masz przegladarke z java to sprobuj tego: http://www.gad.alternatywa.info/ no prosze kolejan alternatywa do rozmow smile dzieki wielkie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel revcat racqel revcat chcialem isc spac ale nie moge cos zasnac wiec wrocilem smile witam wszystkich ponownie smile biggrin hejhej! he he he wrocilem biggrin wynalazlem sposob na komuniakcje nasza... ale musze go dopracowac biggrin jak dopracuje powiem ci co i jak biggrin ok. czekam! jak nie masz mozliwosci zainstalowac gg.... a masz przegladarke z java to sprobuj tego: http://www.gad.alternatywa.info/ dzieki ! zaraz sprawdze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly nic dziwnego bo jestem nowa... ale mozesz chyba wybaczyc wink Żaneta, milo mi xd a ja jestem gildiowym ignorantem! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:54 pm
revcat agut Kitty ShadowCat agut Sereg-Run BizzyG ekhm... WITAM WSZYSTKICH biggrin biggrin biggrin może teraz ktos mnie zauwazy razz Dźdobry! heyka *przytula* hej agutq *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh jak tam spacerek? wink hey *cmok w polik* fajnie, koncert wilkow i czerwonych gitar byl w parku biggrin a ktorym parku ? smile chorzowskim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:55 pm
revcat no prosze kolejan alternatywa do rozmow smile dzieki wielkie biggrin np 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Marlly nic dziwnego bo jestem nowa... ale mozesz chyba wybaczyc wink Żaneta, milo mi xd a ja jestem gildiowym ignorantem! 3nodding i prezesem wink siemka chii*przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat agut Kitty ShadowCat agut Sereg-Run BizzyG ekhm... WITAM WSZYSTKICH biggrin biggrin biggrin może teraz ktos mnie zauwazy razz Dźdobry! heyka *przytula* hej agutq *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh jak tam spacerek? wink hey *cmok w polik* fajnie, koncert wilkow i czerwonych gitar byl w parku biggrin xd hehe.... *zaczyna śpiewać* lece bo chce lece bo zycie jest złeeeeee xd czy sa pieniadze czy nieeee xd hehe...brawo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:56 pm
opcy Marlly nic dziwnego bo jestem nowa... ale mozesz chyba wybaczyc wink Żaneta, milo mi xd a ja jestem gildiowym ignorantem! 3nodding ignorantem?? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|