|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:48 pm
Lavagetas_heqetai hej Ill wink
Czemu ja nie moge sciagnac tapetki na telefon??? crying heyka *przytul* Moze masz nieaktywny GPRS w telefonie....sprawdz to sobie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:48 pm
agut Kitty ShadowCat agut Sereg-Run BizzyG ekhm... WITAM WSZYSTKICH biggrin biggrin biggrin może teraz ktos mnie zauwazy razz Dźdobry! heyka *przytula* hej agutq *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh jak tam spacerek? wink hey *cmok w polik* fajnie, koncert wilkow i czerwonych gitar byl w parku biggrin a ktorym parku ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:49 pm
revcat M-Teen revcat chcialem isc spac ale nie moge cos zasnac wiec wrocilem smile witam wszystkich ponownie smile biggrin hej ziom *cmok w polik* hej *cmok w czolko* i co sie dzieje? nom nic umieram ale o tym możemy pogadac na PMie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Kitty ShadowCat agut Sereg-Run BizzyG ekhm... WITAM WSZYSTKICH biggrin biggrin biggrin może teraz ktos mnie zauwazy razz Dźdobry! heyka *przytula* hej agutq *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh jak tam spacerek? wink hey *cmok w polik* fajnie, koncert wilkow i czerwonych gitar byl w parku biggrin xd hehe.... *zaczyna śpiewać* lece bo chce lece bo zycie jest złeeeeee xd czy sa pieniadze czy nieeee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly jeju ludziska ale ja jestem zamotana dzisiaj redface co ja wlasciwie robie?? dobra wlasciwie mniejsza z tym ale z gory prosze was: wybaczcie mi wszystko przynajmniej dzisiaj sweatdrop spoko.. moze da sie wybaczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ill mam prosbe ae to na gg :> xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald M-Teen za szybko posty lecą xp GABA JA SIE Z TOMĄ ZGADZAM!!! blaugh walnij sobie lufe to nawet nie bedziesz na to uwagi zwracac... ijee....zgadzam sie razz Tylko sie podziel ziom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai hej Ill wink
Czemu ja nie moge sciagnac tapetki na telefon??? crying bo masz lewy telefon? xd ojej nie placz *mocno przytula* pewnie jakas brzydka tapetke chciales i to dlatego xd smoka chcialem sad Rac-- ales ty mądry normalnie xd howgh!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:50 pm
a i dzieki ozzwald ze mnie zauwazyles 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai hej Ill wink
Czemu ja nie moge sciagnac tapetki na telefon??? crying bo masz lewy telefon? xd *podaje chusteczkę* dont kraj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
znikam na jakies 2h godzinki.. jak cos to na koma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marlly jeju ludziska ale ja jestem zamotana dzisiaj redface co ja wlasciwie robie?? dobra wlasciwie mniejsza z tym ale z gory prosze was: wybaczcie mi wszystko przynajmniej dzisiaj sweatdrop KIEDY JA CIE NAWET NIE ZNAM!!! scream 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune to sciagnij jeszcze raz ale z innej gazety/ strony *glaszcze Pisia* Czesc Misao :* kasiorki brak niestety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:51 pm
Ozzwald znikam na jakies 2h godzinki.. jak cos to na koma... ok! na koma! yyyyyy....???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|