|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:44 pm
M-Teen za szybko posty lecą xp GABA JA SIE Z TOMĄ ZGADZAM!!! blaugh walnij sobie lufe to nawet nie bedziesz na to uwagi zwracac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:44 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat do cholery jasnej.... scream czy zostane przyjęta do tego avi contestu? scream to pytanie do mnie... ? eee... nie... to do organizatora konqrsiq 3nodding stare nareście potwierdził xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:45 pm
Illune Lavagetas_heqetai hej Ill wink
Czemu ja nie moge sciagnac tapetki na telefon??? crying bo masz lewy telefon? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BizzyG M-Teen opcy M-Teen witaj ja jestem z Tysiąclecie w Katowicach, jeśli mieszkasz na Gałeczki to prawdopodobnie widze twoje miejsce zamieszkania z okien xd *idzie dodać Kociooką do Spisu ludności* i co tam na osiedlu Gałeczki porabiacie ciekawego???........ *ROTFL* ja nie porabiam nic na osiedłu Gałeczki pozatym to był chyba jakis facet z wojska , nie Gaba? uuu tego to ja nie wiem, ale wiem ze Tauzen rzadzi i tak xd xd xd I emka sie ze mna zgodzi whee ja tez sie z toba zgodze!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel revcat chcialem isc spac ale nie moge cos zasnac wiec wrocilem smile witam wszystkich ponownie smile biggrin hejhej! he he he wrocilem biggrin wynalazlem sposob na komuniakcje nasza... ale musze go dopracowac biggrin jak dopracuje powiem ci co i jak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wiesza sie jej na nodze* nieee gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai hej Ill wink
Czemu ja nie moge sciagnac tapetki na telefon??? crying bo masz lewy telefon? xd bo tapete sie na sciane naklada gluptasie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:46 pm
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai hej Ill wink
Czemu ja nie moge sciagnac tapetki na telefon??? crying bo masz lewy telefon? xd ojej nie placz *mocno przytula* pewnie jakas brzydka tapetke chciales i to dlatego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:47 pm
Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai hej Ill wink
Czemu ja nie moge sciagnac tapetki na telefon??? crying bo masz lewy telefon? xd ojej nie placz *mocno przytula* pewnie jakas brzydka tapetke chciales i to dlatego xd smoka chcialem sad Rac-- ales ty mądry normalnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czesc Illune heart :* , witam wszystkich xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat agut Sereg-Run BizzyG ekhm... WITAM WSZYSTKICH biggrin biggrin biggrin może teraz ktos mnie zauwazy razz Dźdobry! heyka *przytula* hej agutq *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh jak tam spacerek? wink hey *cmok w polik* fajnie, koncert wilkow i czerwonych gitar byl w parku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat racqel revcat chcialem isc spac ale nie moge cos zasnac wiec wrocilem smile witam wszystkich ponownie smile biggrin hejhej! he he he wrocilem biggrin wynalazlem sposob na komuniakcje nasza... ale musze go dopracowac biggrin jak dopracuje powiem ci co i jak biggrin ok. czekam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:48 pm
jeju ludziska ale ja jestem zamotana dzisiaj redface co ja wlasciwie robie?? dobra wlasciwie mniejsza z tym ale z gory prosze was: wybaczcie mi wszystko przynajmniej dzisiaj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:48 pm
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai hej Ill wink
Czemu ja nie moge sciagnac tapetki na telefon??? crying bo masz lewy telefon? xd ojej nie placz *mocno przytula* pewnie jakas brzydka tapetke chciales i to dlatego xd smoka chcialem sad Rac-- ales ty mądry normalnie xd to sciagnij jeszcze raz ale z innej gazety/ strony *glaszcze Pisia* Czesc Misao :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|