|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:29 pm
nie moge patrzeć na te spodnie... łap... longsleave i spodnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:31 pm
Kukuś cio ty dziś święty Mikołaj dla cioty??
Yo Sayokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:34 pm
Isobelle Kukuś cio ty dziś święty Mikołaj dla cioty?? Yo Sayokun musisz, kurwa, jakoś wyglądać... musze dbać o moją dziwkę... poza tym jesteś mi potrzebny, więc jakoś cie musze przekupić wink ucałuj ode mnie Kwiata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:46 pm
Marzi i Fil buziakują a jak tam ploty o pani sztywnej jak kłoda???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:57 pm
a spodenki sie noszą super ale t-shirt zostawiłem sfooj nowy bo zauroczył mnie jego opis w sklepie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:58 pm
Isobelle a spodenki sie noszą super ale t-shirt zostawiłem sfooj nowy bo zauroczył mnie jego opis w sklepie biggrin mianowicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:01 pm
wystraszyłeś Soye swoją szczerością w kwestii orientacji blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:07 pm
Kukus wystraszyłeś Soye swoją szczerością w kwestii orientacji blaugh yupi! jestem z siebie dumny xd ale powiedz mu że przez monitor go nie pukne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:09 pm
Isobelle Kukus wystraszyłeś Soye swoją szczerością w kwestii orientacji blaugh yupi! jestem z siebie dumny xd ale powiedz mu że przez monitor go nie pukne blaugh i tak mi nie uwierzy... a to mnie tutaj posądzają o nietolerancję sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:12 pm
Kukus Isobelle Kukus wystraszyłeś Soye swoją szczerością w kwestii orientacji blaugh yupi! jestem z siebie dumny xd ale powiedz mu że przez monitor go nie pukne blaugh i tak mi nie uwierzy... a to mnie tutaj posądzają o nietolerancję sweatdrop NBO ty jesteś nietolerancyjny ... Nawet Ozz w szczycie formy jest bardziej tolerancyjny niż ty ... ! a tak wogole to Zien dopry !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:17 pm
BeeWolf_san Kukus Isobelle Kukus wystraszyłeś Soye swoją szczerością w kwestii orientacji blaugh yupi! jestem z siebie dumny xd ale powiedz mu że przez monitor go nie pukne blaugh i tak mi nie uwierzy... a to mnie tutaj posądzają o nietolerancję sweatdrop NBO ty jesteś nietolerancyjny ... Nawet Ozz w szczycie formy jest bardziej tolerancyjny niż ty ... ! a tak wogole to Zien dopry ! szczegóły, szczegóły... pragnę przypomnieć, że to ja jestem najstarszym z rodzinki... jak idzie przemeblowanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:19 pm
Kukus jak idzie przemeblowanie? Już przemeblowałęm ... ten ..sku..jeb..w ..ku.. w.1@#!#%#@% .. KRa.. no to pie.w d.c.n.r.s.p. jak ja go nie lubie ...!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:20 pm
BeeWolf_san Kukus jak idzie przemeblowanie? Już przemeblowałęm ... ten ..sku..jeb..w ..ku.. w.1@#!#%#@% .. KRa.. no to pie.w d.c.n.r.s.p. jak ja go nie lubie ...!!! xp to jest nas co najmniej dwooch
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:22 pm
Kukus BeeWolf_san Kukus jak idzie przemeblowanie? Już przemeblowałęm ... ten ..sku..jeb..w ..ku.. w.1@#!#%#@% .. KRa.. no to pie.w d.c.n.r.s.p. jak ja go nie lubie ...!!! xp to jest nas co najmniej dw/ Tak .. mam teraz tak dziwnie ustawiony pokuj ze mnie ... zaraz cos strzeli !!! musiaęłm wykabinować jak zmiescic wszystkie meble i zeby bylo miejsce ... w rezultacie upchnolem jeszcze jedna szafe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|