|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 10:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 11:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 11:29 am
ninja to moze ja tez do lurkowania sie przylacze ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 11:41 am
Real_Twisted ninja to moze ja tez do lurkowania sie przylacze ninja twisted ninja ja juz noc odespala wiec pisac nawet moge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 11:42 am
Baliaur Real_Twisted ninja to moze ja tez do lurkowania sie przylacze ninja twisted ninja ja juz noc odespala wiec pisac nawet moge a co to orgietke sie w nocy mialo? xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 11:47 am
Real_Twisted a co to orgietke sie w nocy mialo? xd twisted ninja no ba! pirate
tylko sie jeszcze pol nocy nie przespalo i sie przez kretynow ryczalo!
nigdy wiecej faceto! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 11:52 am
Baliaur Real_Twisted a co to orgietke sie w nocy mialo? xd twisted ninja no ba! pirate
nigdy wiecej faceto! twisted scream racja faceci sa zli...zwodza oszukuja niszcza psychicznie i zostawiaja scream twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 11:56 am
Real_Twisted Baliaur Real_Twisted a co to orgietke sie w nocy mialo? xd twisted ninja no ba! pirate
nigdy wiecej faceto! twisted scream racja faceci sa zli...zwodza oszukuja niszcza psychicznie i zostawiaja scream twisted to ja bede zla kobieta
i ja zostawie scream
bo mam tego dosyc
i ja nie lubie z kims byc bo filtrowac ni mozna pirate rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 12:06 pm
Baliaur Real_Twisted Baliaur Real_Twisted a co to orgietke sie w nocy mialo? xd twisted ninja no ba! pirate
nigdy wiecej faceto! twisted scream racja faceci sa zli...zwodza oszukuja niszcza psychicznie i zostawiaja scream twisted to ja bede zla kobieta
i ja zostawie scream
bo mam tego dosyc
i ja nie lubie z kims byc bo filtrowac ni mozna pirate rofl racj wykorzystac faceta a rano buzi na wieczne do widzenia xd oni sa zli prawie nigdy nas niedoceniaja crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 12:12 pm
Real_Twisted racj wykorzystac faceta a rano buzi na wieczne do widzenia xd oni sa zli prawie nigdy nas niedoceniaja crying twisted teraz my bedziemy zle pirate rofl
zemsta twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 12:14 pm
Baliaur Real_Twisted racj wykorzystac faceta a rano buzi na wieczne do widzenia xd oni sa zli prawie nigdy nas niedoceniaja crying twisted teraz my bedziemy zle pirate rofl
zemsta twisted pirate tak ta zniewaga krwi wymaga.... chyba naprawde pojde do klasztory przynjamniej nie bede sie martwic ze jakis mi serce zlami, zdradzi, porzuci itp itd...... crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 12:16 pm
Real_Twisted Baliaur Real_Twisted racj wykorzystac faceta a rano buzi na wieczne do widzenia xd oni sa zli prawie nigdy nas niedoceniaja crying twisted teraz my bedziemy zle pirate rofl
zemsta twisted pirate tak ta zniewaga krwi wymaga.... chyba naprawde pojde do klasztory przynjamniej nie bede sie martwic ze jakis mi serce zlami, zdradzi, porzuci itp itd...... crying twisted teraz nasz pora mrgreen
zadnych klasztorow.... idz i ich wykorzystuje do niecnych celi pirate rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 12:18 pm
Baliaur Real_Twisted Baliaur Real_Twisted racj wykorzystac faceta a rano buzi na wieczne do widzenia xd oni sa zli prawie nigdy nas niedoceniaja crying twisted teraz my bedziemy zle pirate rofl
zemsta twisted pirate tak ta zniewaga krwi wymaga.... chyba naprawde pojde do klasztory przynjamniej nie bede sie martwic ze jakis mi serce zlami, zdradzi, porzuci itp itd...... crying twisted teraz nasz pora mrgreen
zadnych klasztorow.... idz i ich wykorzystuje do niecnych celi pirate rofl tylko do celoow przyjemnosciowo-rozplodowych ? xd xd xd xd xd xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 12:21 pm
Real_Twisted Baliaur Real_Twisted Baliaur Real_Twisted racj wykorzystac faceta a rano buzi na wieczne do widzenia xd oni sa zli prawie nigdy nas niedoceniaja crying twisted teraz my bedziemy zle pirate rofl
zadnych klasztorow.... idz i ich wykorzystuje do niecnych celi pirate rofl tylko do celoow przyjemnosciowo-rozplodowych ? xd xd xd xd xd xd xd xd xd twisted nie to jest normalnie wredne crying ja mu mowie ze to jego sprawa czy mnie zostawi a ta wredota mi wypomina jak on mnie kocha crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|