|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 3:41 am
bez farby też można miec. trza zerwać trochę siana, położyc na głowie i wuala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 11:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 11:34 am
Przemalowała się! Ładnie tak też ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 12:24 pm
nom piękniutko^^ tylko czemu znowu ujęcie z góry?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 12:27 pm
Bo jak robię zdjęcia z innego profilu, to zazwyczaj wyglądam na nich niesamowicie brzydko, a jak są od góry to jeszcze ujdzie sweatdrop rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 12:34 pm
SAYYYYY WUT?
e tam zrób normalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 12:42 pm
dziki_wieprz SAYYYYY WUT? e tam zrób normalnie Spróbuje mrgreen może jutro dodam jak mi się uda xPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 24, 2010 12:48 pm
Lady Majorie dziki_wieprz SAYYYYY WUT? e tam zrób normalnie Spróbuje mrgreen może jutro dodam jak mi się uda xPP Czekamy z niecierpliwościąXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 9:18 am
niech ktoś da jakieś zdjęcia. lubię oglądać zdjęcia -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 10:48 am
Jestem niefotogeniczna. bump.. tap (tak, wiem. oko mi z deka ucieka xp ) To było robione na polskim rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 11:53 am
gaguś :* @lady: hej, masz jakieś cygańskie korzenie? to nie miała być obraza, nie nie, po prostu twój typ urody jest taki hmm, romski(?) masz ciemne oczy, włosy i karnację (zapewne wyglądasz na opaloną przez cały rok) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 12:03 pm
hela bertz @lady: hej, masz jakieś cygańskie korzenie? to nie miała być obraza, nie nie, po prostu twój typ urody jest taki hmm, romski(?) masz ciemne oczy, włosy i karnację (zapewne wyglądasz na opaloną przez cały rok) mrgreen Haha nie,a z resztą to nie wiem, bo nie znam większości swojej rodziny mrgreen Te włosy mam pofarbowane, wcześniej były brązowe (gdzieś tam jeszcze jest moje zdjęcie z brązowymi), a karnacja jest ciemna tylko w lato (teraz to ja blada jestem, może na zdjęciu tego nie widać pirate ) rofl Szczerze, to ja sama nie wiem jakie mam korzenie ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 12:20 pm
wydaje mi się, że twoja skóra i tak ma bardziej brązowe zabarwienie od mojej. jak staję przed lustrem- oświetlona światłem dziennym- jestem całkowicie biała i cienie są bardziej w barwie hmm... takiej jakby niebieskiej mrgreen
też nie wiem jakie mam korzenie. ale jakiś czas temu przeglądałam takie forum, na które można wstawić swoje zdjęcie (lub kogoś innego oczywiście) i osoby, które znają się na typach urody piszą jakie korzenie etniczne możesz posiadać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|