|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 5:38 am
Mindegy eddig is szerettünk ezután is fogunk smile am Nárcisz ha megbuksz éretségin megverlek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 5:49 am
Hungarian Aoyama Mindegy eddig is szerettünk ezután is fogunk smile am Nárcisz ha megbuksz éretségin megverlek biggrin cegééény...... nem így kell ösztönözni hanem inkább kedves szavakkal... valahogy így: Nárciszom ha sikerül az érettségid és méghozzá 5ös lesz akkor eperrel tejszínhabbal és bilinccsel foglak várni jah és talán a vodkás pasi is meglesz a vodkával együtt wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 7:09 am
stranger12 Medvelaszlo Narcisz Mert tényleg az Gróf Philip Dávid Gábor..... öh...Laci...talán még? Nem tudom, nagyon hosszú a neve... sweatdrop Nah azt csak felejtsd elXP Az én A+-os véremből senki sem kap, csak a mesterem! scream Najó itt tisztázzunk pár dolgot...... 1: A teljes nevem Gróf Filip Dávid László Árpád Gábor..... 2: Azért kaptam mert a nagyszüleim szeretek és tőlük kaptam ezt a címet. 3: Ez nem jelent semmit. Ugyan olyan vagyok mint eddig, tök normális. Nem vagyok ettől gazdagabb vagy mi..... Ok..Ok..Maci...semmi gáz....csak nem tudtam, hogy gróf vagy.....de tök ari a neved...különleges..... 3nodding nem kell gazdagabbnak lenned ....csak a régi szeretett Maci barátunknak 3nodding Köszönöm, de maradjuk is a Maci meg nevezésnél. Sokkal jobban esik mintha Grófnak, vagy másnak hívnátok. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 7:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 7:22 am
napsugar maaaaaciiiiiii Én is ímádlak Napsugaram 3nodding wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 7:23 am
*önnön nevére néz* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 7:24 am
Medvelaszlo napsugar maaaaaciiiiiii Én is ímádlak Napsugaram 3nodding wink 4laugh
Számomra is Maci maradsz. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 7:25 am
Szerintetek milyen lesz a húsvét Gaián?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 7:35 am
remélem jobb mint a karácsony volt stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 7:46 am
Hát igen a karácsony elég gagyi volt de a hógolyózást birtam. sweatdrop Szerintem majd lehet kosarat vinni az npcknek meg egymásnak és majd lesznek tojások a zOMG-ben meg a towns-ban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 7:51 am
napsugar remélem jobb mint a karácsony volt stare Egyet értek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 8:38 am
Medvelaszlo napsugar remélem jobb mint a karácsony volt stare Egyet értek stare Én nem karácsonyoztam itt szóval én nem tom (pedig 300nap felett van a gájám) de ha szerintetek szar akk sztem is smile Napsi legközelebb velem aludj!*huncut mosoly*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 8:55 am
hááát nemtom h jól jársz-e sweatdrop sokat forgolódok sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 8:57 am
napsugar hááát nemtom h jól jársz-e sweatdrop sokat forgolódok sweatdrop Én is nyugi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|