|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:41 pm
Ozzwald opcy Kociooka mega ROTFLz takimi pytaniami to na priv zapraszam xp takie pytania tu co chwila padaja wiec powinnas sie przyzwyczaic wink a to dlatego ze ja i opcy jestesmy filantropami, znawcami damskiej bielizny i wogule fajne z nas chlopaki... a nawet ruskie partyzanty...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen opcy M-Teen witaj ja jestem z Tysiąclecie w Katowicach, jeśli mieszkasz na Gałeczki to prawdopodobnie widze twoje miejsce zamieszkania z okien xd *idzie dodać Kociooką do Spisu ludności* i co tam na osiedlu Gałeczki porabiacie ciekawego???........ *ROTFL* ja nie porabiam nic na osiedłu Gałeczki pozatym to był chyba jakis facet z wojska , nie Gaba? uuu tego to ja nie wiem, ale wiem ze Tauzen rzadzi i tak xd xd xd I emka sie ze mna zgodzi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Illune *wtacza sie ledwo zywa i siadfa na fotel* zostalam zmiazdzona xp hey *cmok w polik* kto Cie zgniutl?? stare czesc *oddaje cmoka* nie wiem, ciemnio bylo xd ktos napewno Czeeeeeeeeeesc Pisiu *daje buzi* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat chcialem isc spac ale nie moge cos zasnac wiec wrocilem smile witam wszystkich ponownie smile biggrin hej ziom *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:42 pm
Sereg-Run BizzyG ekhm... WITAM WSZYSTKICH biggrin biggrin biggrin może teraz ktos mnie zauwazy razz Dźdobry! heyka *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
do cholery jasnej.... scream czy zostane przyjęta do tego avi contestu? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat chcialem isc spac ale nie moge cos zasnac wiec wrocilem smile witam wszystkich ponownie smile biggrin hejhej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat do cholery jasnej.... scream czy zostane przyjęta do tego avi contestu? scream to pytanie do mnie... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat chcialem isc spac ale nie moge cos zasnac wiec wrocilem smile witam wszystkich ponownie smile biggrin hey *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:43 pm
agut Sereg-Run BizzyG ekhm... WITAM WSZYSTKICH biggrin biggrin biggrin może teraz ktos mnie zauwazy razz Dźdobry! heyka *przytula* hej agutq *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh jak tam spacerek? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej Ill wink
Czemu ja nie moge sciagnac tapetki na telefon??? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen revcat chcialem isc spac ale nie moge cos zasnac wiec wrocilem smile witam wszystkich ponownie smile biggrin hej ziom *cmok w polik* hej *cmok w czolko* i co sie dzieje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
za szybko posty lecą xp
GABA JA SIE Z TOMĄ ZGADZAM!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:44 pm
Lavagetas_heqetai hej Ill wink
Czemu ja nie moge sciagnac tapetki na telefon??? crying bo masz lewy telefon? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|