|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:37 pm
Illune *wtacza sie ledwo zywa i siadfa na fotel* zostalam zmiazdzona xp przez pana z WFu? *LMAO*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:38 pm
ekhm... WITAM WSZYSTKICH biggrin biggrin biggrin
może teraz ktos mnie zauwazy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:38 pm
Kociooka mega ROTFLz takimi pytaniami to na priv zapraszam xp to standardowe pytanie tutaj... my nie mamy przed soba zadnych tajemnic... sami swoi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:39 pm
Kitty ShadowCat opcy Marlly hejka 3nodding redface biggrin witam......... no nie moge wysyp niubikow xd xd xd xd xd a dodatek maja te same fryzury... hmm... jakaś promocja u fryzjera w durem, czy co xp ==' Chyba zmienię fryzurę... Aaaa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kociooka mega ROTFLz takimi pytaniami to na priv zapraszam xp takie pytania tu co chwila padaja wiec powinnas sie przyzwyczaic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy M-Teen witaj ja jestem z Tysiąclecie w Katowicach, jeśli mieszkasz na Gałeczki to prawdopodobnie widze twoje miejsce zamieszkania z okien xd *idzie dodać Kociooką do Spisu ludności* i co tam na osiedlu Gałeczki porabiacie ciekawego???........ *ROTFL* ja nie porabiam nic na osiedłu Gałeczki pozatym to był chyba jakis facet z wojska , nie Gaba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Illune *wtacza sie ledwo zywa i siadfa na fotel* zostalam zmiazdzona xp przez pana z WFu? *LMAO* Nieee....przez ludzi w parku wiecie jakies tak kwiatki, koncerty xp wszyscy sie pchaja, opijaja, przewracaja stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kociooka opcy ]no ba........... wink biggrin mega ROTFLz takimi pytaniami to na priv zapraszam xp no przeciez sie nam tu tak swojsko rozmawia, przeciez to taki nasz priv sie zrobil tutaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
chcialem isc spac ale nie moge cos zasnac wiec wrocilem smile witam wszystkich ponownie smile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BizzyG ekhm... WITAM WSZYSTKICH biggrin biggrin biggrin może teraz ktos mnie zauwazy razz Dźdobry!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:40 pm
opcy Kociooka mega ROTFLz takimi pytaniami to na priv zapraszam xp takie pytania tu co chwila padaja wiec powinnas sie przyzwyczaic wink a to dlatego ze ja i opcy jestesmy filantropami, znawcami damskiej bielizny i wogule fajne z nas chlopaki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kociooka mega ROTFLz takimi pytaniami to na priv zapraszam xp to standardowe pytanie tutaj... my nie mamy przed soba zadnych tajemnic... sami swoi... standardowe? sweatdrop A czarna mam bielizne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune *wtacza sie ledwo zywa i siadfa na fotel* zostalam zmiazdzona xp hey *cmok w polik* kto Cie zgniutl?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|