|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:26 pm
M-Teen Kociooka ok spadam Kochani , pa heart wink bywaj kimkolwiekjestesniezidentyfikowanaistoto xp Ano tak : Jestem Justyna, mam 20 lat i przybywam z Chorzowa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:26 pm
opcy ale korniki wygonilem ... co nie?!?! a prezesem to jestem i ty dobrze o tym wiesz wink tiaaaaa wink a ja twoja sekretarka xd xd blaugh stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:27 pm
Kociooka Ozzwald Kociooka ok spadam Kochani , pa heart wink paa... crying jak tak placzesz to moge zostac jeszcze 10 min xp dziekuje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kociooka Ozzwald Kociooka ok spadam Kochani , pa heart wink paa... crying jak tak placzesz to moge zostac jeszcze 10 min xp No, Kochana!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy racqel M-Teen *patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem no czesc, a ja racqel. to co robimy? moge sie z kims jeszcze poznac, bo ja tu nowy jestem. czesc jestem opcy i jestem winien za koklusz, szkorbut i gradobicie no wlasnie, bo ja nie do konca rozumiem uzycie przemieslowu wsrodprzydawkowego w kontekscie przymiotnika w "wagn'nagl fhtagn"czy moglbys mi to wytlumaczyc? ZARIATNATMIX, JANNA, ETITNAMUS, HAYRAS, FABELLERON, FUBENTRONTY, BRAZO, TABRASOL, NISA, VARF-SHUB-NIGGURATH ! GABOTS MEMBROT!czy teraz wszystko jasne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:28 pm
w takim razie panowie macie jakies propozycje co mozemy porobic 3nodding ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:28 pm
Kociooka M-Teen Kociooka ok spadam Kochani , pa heart wink bywaj kimkolwiekjestesniezidentyfikowanaistoto xp Ano tak : Jestem Justyna, mam 20 lat i przybywam z Chorzowa xp Justyna? Hej, jesteś moją imienniczką!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:29 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:30 pm
Kociooka w takim razie panowie macie jakies propozycje co mozemy porobic 3nodding ? mozemy sie np blizej poznac.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Kociooka M-Teen Kociooka ok spadam Kochani , pa heart wink bywaj kimkolwiekjestesniezidentyfikowanaistoto xp Ano tak : Jestem Justyna, mam 20 lat i przybywam z Chorzowa xp Justyna? Hej, jesteś moją imienniczką! o jak milo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen opcy ale korniki wygonilem ... co nie?!?! a prezesem to jestem i ty dobrze o tym wiesz wink tiaaaaa wink a ja twoja sekretarka xd xd blaugh stressed a widzialas taki film "sekretarka"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:31 pm
hejka 3nodding redface biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kociooka w takim razie panowie macie jakies propozycje co mozemy porobic 3nodding ? mozemy sie np blizej poznac.. biggrin ok..to co chcesz wiedziec^^? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel M-Teen opcy ale korniki wygonilem ... co nie?!?! a prezesem to jestem i ty dobrze o tym wiesz wink tiaaaaa wink a ja twoja sekretarka xd xd blaugh stressed a widzialas taki film "sekretarka"? ja za to widzialem film pt. "Gorace pokojowki"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kociooka Sereg-Run Kociooka M-Teen Kociooka ok spadam Kochani , pa heart wink bywaj kimkolwiekjestesniezidentyfikowanaistoto xp Ano tak : Jestem Justyna, mam 20 lat i przybywam z Chorzowa xp Justyna? Hej, jesteś moją imienniczką! o jak milo smile Nieprawdaż?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|