|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:19 pm
opcy racqel M-Teen *patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem no czesc, a ja racqel. to co robimy? moge sie z kims jeszcze poznac, bo ja tu nowy jestem. czesc jestem opcy i jestem winien za koklusz, szkorbut i gradobicie a ja jestem Jas - Upadła Madonna z Wielkim Cycem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:20 pm
Ozzwald racqel M-Teen *patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem no czesc, a ja racqel. to co robimy? moge sie z kims jeszcze poznac, bo ja tu nowy jestem. ja cie chyba nie znam... ozzwald jestem... wink rolleyes twoja gebe chyba tez juz gdzies widziałam 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen racqel M-Teen *patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem no czesc, a ja racqel. to co robimy? moge sie z kims jeszcze poznac, bo ja tu nowy jestem. *pokes him* GDZIEŚ CIE JUŻ CHYBA WIDZIAŁAM xd moze w telewizji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:21 pm
iisjah hejka mam Avi contest więc jak ktoś chce to prosze biggrin A tak og�lnie maturzyści - jaki braliście temat na angliku? kim jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:23 pm
ok spadam Kochani , pa heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel M-Teen *patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem no czesc, a ja racqel. to co robimy? moge sie z kims jeszcze poznac, bo ja tu nowy jestem. czesc jestem opcy i jestem winien za koklusz, szkorbut i gradobicie no wlasnie, bo ja nie do konca rozumiem uzycie przemieslowu wsrodprzydawkowego w kontekscie przymiotnika w "wagn'nagl fhtagn"czy moglbys mi to wytlumaczyc? czesc Ozzwald - milo cie poznac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kociooka ok spadam Kochani , pa heart wink paa... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:24 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen opcy racqel M-Teen *patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem no czesc, a ja racqel. to co robimy? moge sie z kims jeszcze poznac, bo ja tu nowy jestem. czesc jestem opcy i jestem winien za koklusz, szkorbut i gradobicie *szczepcze do niego: zapomniałes dodać ze swojego domniemanego prezesostwa r�wniez jak i spodowanie kataklizmu na gildie w postaci kornik�w* ee.... ziomsko sweatdrop xd ale korniki wygonilem ... co nie?!?! a prezesem to jestem i ty dobrze o tym wiesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kociooka ok spadam Kochani , pa heart wink o Kochana!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kociooka ok spadam Kochani , pa heart wink bywaj kimkolwiekjestesniezidentyfikowanaistoto xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:25 pm
Ozzwald Kociooka ok spadam Kochani , pa heart wink paa... crying jak tak placzesz to moge zostac jeszcze 10 min xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|