|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:13 pm
Sereg-Run Kitty ShadowCat będą teraz się kłoocić kogo wfista maca... stare mnie kurde maca i co z tego? blaugh xd A przystojny chociaż? wink hmmm... whee nee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:14 pm
Kociooka Ozzwald Kociooka opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp to co robimy ? whee moze jakas jumpa blaugh zawsze nawalony i zawsze gotowy... skad ja to znam.. sweatdrop co? tez tak masz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:14 pm
*patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:15 pm
Kitty ShadowCat Sereg-Run Kitty ShadowCat będą teraz się kłoocić kogo wfista maca... stare mnie kurde maca i co z tego? blaugh xd A przystojny chociaż? wink hmmm... whee nee xp Eeee... To trochę słabo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Sereg-Run Kitty ShadowCat będą teraz się kłoocić kogo wfista maca... stare mnie kurde maca i co z tego? blaugh xd A przystojny chociaż? wink hmmm... whee nee xp a ja powiem ze zostalem kiedys napadniety przez panne na dworzu w nocy.. zaczela mnie macac.. zobaczylem ze ladna, nawalona.. nawet ulatwilem jej sprawe... blaugh ale sobie poszla... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada NA KIBLU* co za brak kultury xp no co... przecież ja się już witałam parę stron temu... *idzie się wykąpać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:16 pm
M-Teen *patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem no czesc, a ja racqel. to co robimy? moge sie z kims jeszcze poznac, bo ja tu nowy jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem Guten Abend :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kociooka Ozzwald Kociooka opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp to co robimy ? whee moze jakas jumpa blaugh zawsze nawalony i zawsze gotowy... skad ja to znam.. sweatdrop co? tez tak masz ? co do nawalenia..zwykle nie..ostatnio tak..wszystko przez imprezy pomaturalne xp , co do gotowosci - to zalezy co jak i kiedy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel M-Teen *patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem no czesc, a ja racqel. to co robimy? moge sie z kims jeszcze poznac, bo ja tu nowy jestem. *pokes him* GDZIEŚ CIE JUŻ CHYBA WIDZIAŁAM xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:17 pm
racqel M-Teen *patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem no czesc, a ja racqel. to co robimy? moge sie z kims jeszcze poznac, bo ja tu nowy jestem. ja cie chyba nie znam... ozzwald jestem... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat Sereg-Run Kitty ShadowCat będą teraz się kłoocić kogo wfista maca... stare mnie kurde maca i co z tego? blaugh xd A przystojny chociaż? wink hmmm... whee nee xp a ja powiem ze zostalem kiedys napadniety przez panne na dworzu w nocy.. zaczela mnie macac.. zobaczylem ze ladna, nawalona.. nawet ulatwilem jej sprawe... blaugh ale sobie poszla... gonk To słabo na mase.... Że uciakła razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat Sereg-Run Kitty ShadowCat będą teraz się kłoocić kogo wfista maca... stare mnie kurde maca i co z tego? blaugh xd A przystojny chociaż? wink hmmm... whee nee xp a ja powiem ze zostalem kiedys napadniety przez panne na dworzu w nocy.. zaczela mnie macac.. zobaczylem ze ladna, nawalona.. nawet ulatwilem jej sprawe... blaugh ale sobie poszla... gonk xd o zlosliwy losie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:18 pm
racqel M-Teen *patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem no czesc, a ja racqel. to co robimy? moge sie z kims jeszcze poznac, bo ja tu nowy jestem. czesc jestem opcy i jestem winien za koklusz, szkorbut i gradobicie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:19 pm
racqel M-Teen *patrzy na ni00bów* co tu wejde jacyś nowi xp siema eMka jestem no czesc, a ja racqel. to co robimy? moge sie z kims jeszcze poznac, bo ja tu nowy jestem. a ja jestem... qlba Baliaur jestem xd i psygarnelam kotka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|