|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:05 pm
Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:06 pm
opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp kulura na wymarciu!!! dobic ja !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:06 pm
opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp to co robimy ? whee moze jakas jumpa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:07 pm
opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp a co ma na kiblu czytac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:08 pm
Kociooka opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp to co robimy ? whee moze jakas jumpa blaugh jasne!!!! ja moge sie nawalic i zachowywac sie jak buc (zeby nie bylo umiem tez na trzezwo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:08 pm
racqel opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp kulura na wymarciu!!! dobic ja !!! Kill'em all! Mwahahahaha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:09 pm
będą teraz się kłoocić kogo wfista maca... stare mnie kurde maca i co z tego? blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp kulura na wymarciu!!! dobic ja !!! heyka xd dobic wszystko co jeszcze zyje !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kociooka opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp to co robimy ? whee moze jakas jumpa blaugh zawsze nawalony i zawsze gotowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp a co ma na kiblu czytac?? ma komputer w kiblu?!?!!? a co Kitt....... maca? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:10 pm
opcy Baliaur opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp a co ma na kiblu czytac?? ma komputer w kiblu?!?!!? a co Kitt....... maca? xp no jasne że maca blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:10 pm
Kitty ShadowCat będą teraz się kłoocić kogo wfista maca... stare mnie kurde maca i co z tego? blaugh xd A przystojny chociaż? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:11 pm
opcy Baliaur opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp a co ma na kiblu czytac?? ma komputer w kiblu?!?!!? a co Kitt....... maca? xp a o laptopie pan nie slyszal??? xd a jak laptopik do muszli wpadnie to bedzie problem xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:12 pm
Ozzwald Kociooka opcy Jaswinder *bierze gazetkę, siada na foteliku* co za brak kultury xp to co robimy ? whee moze jakas jumpa blaugh zawsze nawalony i zawsze gotowy... skad ja to znam.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|