|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:52 pm
Ozzwald cos ucichl..ide sprawdzic czy zyje *wychodzi* z/w xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:54 pm
Kociooka Ozzwald cos ucichl..ide sprawdzic czy zyje *wychodzi* z/w xp ucichelm bo jestem w szoku.. poraz pierwszy zobaczylem tak cudowna osobe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:54 pm
Kitty ShadowCat Ozual mam 3640 golda, co moge za to kupic? najlepiej nic nie koopooj... daj to mi... ja tą kasę dobrze wykorzystam blaugh stare moze ja jednak lepiej ja wykozystam, ale najpierw gdzies tak uzbiore z 1.000.000 gold i kupie se na to przynete xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:56 pm
Ozual Baliaur Ozzwald az sie zaczolem slinic przed monitorem... xd kcesh wanne?? @Kociooka: ja tyz lubie na gaichodzic bez ubran wink chetnie zobaczyl bym to w real wink chcialoby sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kociooka Ozzwald cos ucichl..ide sprawdzic czy zyje *wychodzi* z/w xp ucichelm bo jestem w szoku.. poraz pierwszy zobaczylem tak cudowna osobe... redface no bez przesady xp ja za pol godzinki bede mykac..to jush od razu piszcie na gg whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kociooka Ozzwald cos ucichl..ide sprawdzic czy zyje *wychodzi* z/w xp ucichelm bo jestem w szoku.. poraz pierwszy zobaczylem tak cudowna osobe... mnie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:57 pm
6103605 - ot , co ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:57 pm
Kociooka Ozzwald Kociooka Ozzwald cos ucichl..ide sprawdzic czy zyje *wychodzi* z/w xp ucichelm bo jestem w szoku.. poraz pierwszy zobaczylem tak cudowna osobe... redface no bez przesady xp ja za pol godzinki bede mykac..to jush od razu piszcie na gg whee podja swoj nr gg...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:58 pm
Ozual Ozzwald Kociooka Ozzwald cos ucichl..ide sprawdzic czy zyje *wychodzi* z/w xp ucichelm bo jestem w szoku.. poraz pierwszy zobaczylem tak cudowna osobe... mnie? blaugh nie scream a to nie ciebie W-Fista maca ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:59 pm
Ozual Ozzwald Kociooka Ozzwald cos ucichl..ide sprawdzic czy zyje *wychodzi* z/w xp ucichelm bo jestem w szoku.. poraz pierwszy zobaczylem tak cudowna osobe... mnie? blaugh buhahahahahahahahahhaha xd xd xd crying (ze smiechu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ozual Ozzwald Kociooka Ozzwald cos ucichl..ide sprawdzic czy zyje *wychodzi* z/w xp ucichelm bo jestem w szoku.. poraz pierwszy zobaczylem tak cudowna osobe... mnie? blaugh nie scream a to nie ciebie W-Fista maca ? muahahaha!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kociooka Ozzwald Kociooka Ozzwald cos ucichl..ide sprawdzic czy zyje *wychodzi* z/w xp ucichelm bo jestem w szoku.. poraz pierwszy zobaczylem tak cudowna osobe... redface no bez przesady xp ja za pol godzinki bede mykac..to jush od razu piszcie na gg whee podja swoj nr gg... masz powyzej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:00 pm
Ozzwald Ozual Ozzwald Kociooka Ozzwald cos ucichl..ide sprawdzic czy zyje *wychodzi* z/w xp ucichelm bo jestem w szoku.. poraz pierwszy zobaczylem tak cudowna osobe... mnie? blaugh nie scream a to nie ciebie W-Fista maca ? scream nie, niemnie maca scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:01 pm
Ozual Ozzwald Ozual Ozzwald Kociooka Ozzwald cos ucichl..ide sprawdzic czy zyje *wychodzi* z/w xp ucichelm bo jestem w szoku.. poraz pierwszy zobaczylem tak cudowna osobe... mnie? blaugh nie scream a to nie ciebie W-Fista maca ? scream nie, niemnie maca scream wow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|