|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:48 am
Ja- Yosei ...ja w samozachwyt? ...oprócz tego, że jestem boski i przede wszystkim skromny xd , to jakoś sie sobą nie zachwycam ...samozachwytowi mówimy nie! i samogwaltowi tez!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Ozzwald Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! splesniala... plesn jest mieciutka, puszysta 3nodding i trujaca czasem xd tak jak ja penicyline mozesz z niej wyrabiac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sereg-Run Driadaa Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! zielony rulllezzCzerwony rulez xp komunistka.. hm... dasz mi swoj nr telefonu ? No ba! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Sereg-Run Driadaa Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! zielony rulllezzCzerwony rulez xp bialy rulez!!!//edit: Ja- Yosei byles szybszy!!!!!!! ...czyżbym miał jakiś szczęśliwy dzień?! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:49 am
Sereg-Run Ozzwald Sereg-Run Driadaa Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! zielony rulllezzCzerwony rulez xp komunistka.. hm... dasz mi swoj nr telefonu ? No ba! biggrin chura... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra spadam na kolacje jakas...... bede in a fju minuts....
//Now Playing: Blur [Think Tank #14] My white noise (Hidden) [3:19]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Ozzwald Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! splesniala... plesn jest mieciutka, puszysta 3nodding i trujaca czasem xd tak jak ja stary grubasek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:51 am
opcy Ja- Yosei ...ja w samozachwyt? ...oprócz tego, że jestem boski i przede wszystkim skromny xd , to jakoś sie sobą nie zachwycam ...samozachwytowi mówimy nie! i samogwaltowi tez!!!!! zaraz, zaraz tu sie pan chyba juz troche zapedzil. Trzeba odrozniac co jest dobre, a co nie. prosze sie jeszcze raz zastanowic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boshe i tak nie moge sie w tym wszystkim połapac ;( heh wszyscy sie tu zanją.... ide sobie *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok , ja lecę - dobranoc wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:54 am
ej no co wy wszyscy uciekacie, jak ja sie pojawiam to wszyscy uciekaja a jak mnie niema to gildia cala siedzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ok , ja lecę - dobranoc wszystkim Gute Nacht!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|