|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:43 am
Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! zielony rulllezz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:43 am
Ja- Yosei opcy Ja- Yosei Aidanna kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun ...ja bym na Twoim miejscu kupił z czternaście takich giftbox�w...albo siedem... za to masz u mnie level-up xd xd xd xd xd xd oi! ...łał dzięki - co za zaszczyt xd ...(może jednak nie mam tak dużo tego g�wna jak się wydaję, hę?) momentami........ nie beda cie bardziej chwalil bo w samozachwyt wpadniesz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:44 am
Aidanna PointZer0 Aidanna kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun Ja Ci osobiscie odradzam... za pozno kupilam.. bylo were tail... moje ciezko zarobine pieniadze crying kupowanie giftboxow jest niebezpieczne, mozna popelnic samobojstwo z rozpaczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! zielony rulllezz Czerwony rulez xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! zielony rulllezz ...biały rulez!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:45 am
Ja- Yosei Driadaa Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! zielony rulllezz ...biały rulez! fcuk the colors!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Driadaa Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! zielony rulllezzCzerwony rulez xp bialy rulez!!!//edit: Ja- Yosei byles szybszy!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Driadaa Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! zielony rulllezzCzerwony rulez xp komunistka.. hm... dasz mi swoj nr telefonu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okej ja na razie mykam...jak coś to na gadulca...wuypadłam z konteksty XD *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:46 am
Ja- Yosei Driadaa Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! zielony rulllezz ...biały rulez!jeee biały rulezz xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ja- Yosei Driadaa Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! zielony rulllezz ...biały rulez! fcuk the colors!!!!!!! i dostaniesz bana biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Driadaa Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! zielony rulllezz ...biały rulez! I Tu popieram , bo biały jako taki to wszystkie długosci widzialnych fal elektromagnetycznych XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ja- Yosei opcy Ja- Yosei Aidanna kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun ...ja bym na Twoim miejscu kupił z czternaście takich giftbox�w...albo siedem... za to masz u mnie level-up xd xd xd xd xd xd oi! ...łał dzięki - co za zaszczyt xd ...(może jednak nie mam tak dużo tego g�wna jak się wydaję, hę?) momentami........ nie beda cie bardziej chwalil bo w samozachwyt wpadniesz.... ...ja w samozachwyt? ...oprócz tego, że jestem boski i przede wszystkim skromny xd , to jakoś sie sobą nie zachwycam ...samozachwytowi mówimy nie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! splesniala... plesn jest mieciutka, puszysta 3nodding i trujaca czasem xd tak jak ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:47 am
Delein okej ja na razie mykam...jak coś to na gadulca...wuypadłam z konteksty XD *puff* *znika* Na razie Del xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|