|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:37 am
Sereg-Run opcy Ja- Yosei Ozual kto wie z czego jest moj tekst ?(sygnatura) ...a kogo to obchodzi? wink ...mam dobry humor - więc tak troche podokuczam ludzikom wink ja to osaobiscie chcialem bardziej wulgarnie skomentowac ale Jasna Strona Mocy tym razem zwyciezyla Jasna Strona Mocy jest be... Nieładna jest, taka... Jasna wink Cyklon B nein Cyklon Cacy Jude Be
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:38 am
PointZer0 Aidanna kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun Ja Ci osobiscie odradzam... za pozno kupila... were tail bylo... moje ciezko zarobione pieniadze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ja- Yosei Ozual kto wie z czego jest moj tekst ?(sygnatura) ...a kogo to obchodzi? wink ...mam dobry humor - więc tak troche podokuczam ludzikom wink ja to osaobiscie chcialem bardziej wulgarnie skomentowac ale Jasna Strona Mocy tym razem zwyciezyla lepiej zebym nieskomentowal to na co mam ochote domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run opcy Ja- Yosei Ozual kto wie z czego jest moj tekst ?(sygnatura) ...a kogo to obchodzi? wink ...mam dobry humor - więc tak troche podokuczam ludzikom wink ja to osaobiscie chcialem bardziej wulgarnie skomentowac ale Jasna Strona Mocy tym razem zwyciezyla Jasna Strona Mocy jest be... Nieładna jest, taka... Jasna wink ...Jasna Strona trudniejszą stroną Mocy jest ...Ciemna łatwiejsza i szybsza jest, ale niebezpieczna ...strzec się musisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:39 am
Ja- Yosei Aidanna kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun ...ja bym na Twoim miejscu kupił z czternaście takich giftbox�w...albo siedem... za to masz u mnie level-up xd xd xd xd xd xd oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna PointZer0 Aidanna kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun Ja Ci osobiscie odradzam... za pozno kupila... were tail bylo... moje ciezko zarobione pieniadze crying no nie smuc sie... *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna PointZer0 Aidanna kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun Ja Ci osobiscie odradzam... za pozno kupila... were tail bylo... moje ciezko zarobione pieniadze crying No właśnie dlatego ostrzegałem sweatdrop *klepie po ramieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Sereg-Run opcy Ja- Yosei Ozual kto wie z czego jest moj tekst ?(sygnatura) ...a kogo to obchodzi? wink ...mam dobry humor - więc tak troche podokuczam ludzikom wink ja to osaobiscie chcialem bardziej wulgarnie skomentowac ale Jasna Strona Mocy tym razem zwyciezyla Jasna Strona Mocy jest be... Nieładna jest, taka... Jasna wink ...Jasna Strona trudniejszą stroną Mocy jest ...Ciemna łatwiejsza i szybsza jest, ale niebezpieczna ...strzec się musisz... Zakładać nie możesz, umysł oczyścić musisz! Oj tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Aidanna kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun Ja Ci osobiscie odradzam... za pozno kupilam.. bylo were tail... moje ciezko zarobine pieniadze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:40 am
Ozual opcy Ja- Yosei Ozual kto wie z czego jest moj tekst ?(sygnatura) ...a kogo to obchodzi? wink ...mam dobry humor - więc tak troche podokuczam ludzikom wink ja to osaobiscie chcialem bardziej wulgarnie skomentowac ale Jasna Strona Mocy tym razem zwyciezyla lepiej zebym nieskomentowal to na co mam ochote domokun alez prosze bardzo........ komentuj ile wlezie....... ja sie konstruktywnej krytyki nie boje..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:41 am
moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding
Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:42 am
Ozual moja strona wlasna strona mocy ma kolor zielony 3nodding Jedai!!!!!!!!!!!!!!!!!! splesniala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|