|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:29 am
Ozzwald opcy Ozzwald Driadaa HEEEEJJJJJJJ LUDZZZIIIIEEEEEE WIIIIDDZZZII MMNIE KTOOOOSSSS? TAAAAKKKK WIIIIDZZZIIIMMMMYYYY CCIIIIEEEEEE Ja cie nawet widze duzymi czerwonymi literami duze czerwone litery to jest cos no ba......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree wrrrrrrr co mam zrobic zeby mi sie ta sygnatura pojwaiła ???????? ...mi się tam podoba taka jaka jest whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree wrrrrrrr co mam zrobic zeby mi sie ta sygnatura pojwaiła ???????? Topic z przewodnikiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:30 am
kto wie z czego jest moj tekst ?(sygnatura)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:31 am
jenka dziwnie cosiek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:31 am
opcy Ozzwald opcy Ozzwald Driadaa HEEEEJJJJJJJ LUDZZZIIIIEEEEEE WIIIIDDZZZII MMNIE KTOOOOSSSS? TAAAAKKKK WIIIIDZZZIIIMMMMYYYY CCIIIIEEEEEE Ja cie nawet widze duzymi czerwonymi literami duze czerwone litery to jest cos no ba...... te duże czerwone literki są takie duże... i czerwone... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:32 am
Ozual kto wie z czego jest moj tekst ?(sygnatura) ...a kogo to obchodzi? wink ...mam dobry humor - więc tak troche podokuczam ludzikom wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:33 am
kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun Ja Ci osobiscie odradzam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun kup niebieskiego sprzedam ci 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:34 am
Aidanna kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun nie! lepiej zbieraj na co masz zbierac.. bog wie co w tym boxie będzie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:35 am
Ja- Yosei Ozual kto wie z czego jest moj tekst ?(sygnatura) ...a kogo to obchodzi? wink ...mam dobry humor - więc tak troche podokuczam ludzikom wink ja to osaobiscie chcialem bardziej wulgarnie skomentowac ale Jasna Strona Mocy tym razem zwyciezyla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:36 am
opcy Ja- Yosei Ozual kto wie z czego jest moj tekst ?(sygnatura) ...a kogo to obchodzi? wink ...mam dobry humor - więc tak troche podokuczam ludzikom wink ja to osaobiscie chcialem bardziej wulgarnie skomentowac ale Jasna Strona Mocy tym razem zwyciezyla Jasna Strona Mocy jest be... Nieładna jest, taka... Jasna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:36 am
Aidanna kupic sobie giftboxa rozowego???? mam dylemat domokun ja raczej niekupowalbym niczego poza lisatmi, przynajmniej wiesz co mozesz dostac (moze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|