|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:18 am
Ozzwald PointZer0 Julka [hihra sie z glupoty blondyneczki...] Julka , nie wiem czego od niej chcesz ale od tego masz PM"y i melinę. Tutaj nie życzę sobie takich komentarzy...moge zrobic burde, ale taka konkretna ? Jasne, nie krępuj się...to takie moje zdanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run Delein Tak, a Opcy ma jednego i nim rzuca we wszystkich XD Biedny albatros...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Ja- Yosei Julka Baliaur Sereg-Run Dzień dobry! *rozgląda się z zaciekawieniem* heyka gaia oszalala.. i mi sien to podoba.. jeszcze moze za kwile mi sie pojawi halo w inventory heart heart domokun heart heart [hihra sie z glupoty blondyneczki...] ...pffff... stare Zapasy w kisielu zapasy w kisielu(skanduje) Mal byc budyn waniliowy a nie kisiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Biedny Albatros ? A pomyślcie ile biednego Opcego to wysilku kosztuje rzucać takim samobieżnym ptasiorem do zadań specjalnych w pełnym rynsztunku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:19 am
Delein Ozzwald PointZer0 [hihra sie z glupoty blondyneczki...] Julka , nie wiem czego od niej chcesz ale od tego masz PM"y i melinę. Tutaj nie życzę sobie takich komentarzy...moge zrobic burde, ale taka konkretna ? Ozz wez przez kolano i bejzbolem a ja bede patrzec tylko czy rowno puchnie xp xp xp xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:19 am
opcy Sereg-Run Delein Tak, a Opcy ma jednego i nim rzuca we wszystkich XD Biedny albatros...  AA - Anonimowy Albatros. Przystojny jest, skubaniec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:20 am
Ryhol Delein Ozzwald PointZer0 [hihra sie z glupoty blondyneczki...] Julka , nie wiem czego od niej chcesz ale od tego masz PM"y i melinę. Tutaj nie życzę sobie takich komentarzy...moge zrobic burde, ale taka konkretna ? Ozz wez przez kolano i bejzbolem a ja bede patrzec tylko czy rowno puchnie xp xp xp xd xd xd wole reka... wiecej przyjemnosci dla mnie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:21 am
HEEEEJJJJJJJ LUDZZZIIIIEEEEEE WIIIIDDZZZII MMNIE KTOOOOSSSS?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam, mmh nowe twarze surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa HEEEEJJJJJJJ LUDZZZIIIIEEEEEE WIIIIDDZZZII MMNIE KTOOOOSSSS? TAAAAKKKK WIIIIDZZZIIIMMMMYYYY CCIIIIEEEEEE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Witam, mmh nowe twarze surprised biggrin WITAJ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa HEEEEJJJJJJJ LUDZZZIIIIEEEEEE WIIIIDDZZZII MMNIE KTOOOOSSSS? Hipotetycznie to tak , ale w praktyce tylko twoją pixelowatą reprezentację
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:22 am
PointZer0 Biedny Albatros ? A pomyślcie ile biednego Opcego to wysilku kosztuje rzucać takim samobieżnym ptasiorem do zadań specjalnych w pełnym rynsztunku... dobrze ze nim nie dostalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Driadaa HEEEEJJJJJJJ LUDZZZIIIIEEEEEE WIIIIDDZZZII MMNIE KTOOOOSSSS? TAAAAKKKK WIIIIDZZZIIIMMMMYYYY CCIIIIEEEEEE WSZZZZZZZZYYYYSSSCCCCYYYYY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa HEEEEJJJJJJJ LUDZZZIIIIEEEEEE WIIIIDDZZZII MMNIE KTOOOOSSSS? GDZIE JESTES, OSLEPLEM!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|